Werken in een sector die afhankelijk is van het seizoen, brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Om maar eens te beginnen bij genoeg personeel vinden en uw klanten tevreden houden. Uitzendbureau Brabant biedt de oplossing. Huur uw personeel in bij een ervaren payroll bedrijf. Dit kent vele voordelen. Het payroll bedrijf is namelijk de juridische werkgever van het personeel. U zit dus nergens aan vast. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de salarisadministratie, de ziektekostenregelingen of alle bijkomende verzekeringen. Het inhuren van personeel bij een deskundig payroll bedrijf is dus een goede oplossing als u tijdelijk werknemers zoekt in verschillende sectoren. Uitzendbureau Brabant levert Payroll diensten voor verschillende branches.

Geen werknemersrisico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

U moet als werkgever met erg veel zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe mensen aannemen. Hoe zit het met de verzekeringen? De salarisadministratie? En het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit bewezen erg handig te zijn.

Het payroll bedrijf is juridisch werkgever van het personeel

Doordat een payrollbedrijf de wettelijke werkgever is voor het personeel op uw werkvloer, kent het in zee gaan met een payrollbedrijf vele voordelen. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet de salarisadministratie te doen. Hierdoor heeft u ook geen werkgeversrisico’s. Zelfs de verzekeringen en afhandeling bij ziekte of arbeidsongeschiktheid worden door een ervaren payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor u geregeld. Het werken met personeel op basis van payroll komt van pas in allerlei verschillende sectoren, omdat het personeel erg flexibel in te huren is. Dit is handig in bijvoorbeeld in de transport en industrie, maar ook in bijvoorbeeld de horeca waar het extra druk kan zijn in de zomermaanden en tijdens de feestdagen.