Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Een verscheidenheid aan kleuren linnen gordijnen

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit 12 verschillende kleuren. Van klassiek wit tot rauw donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke kleur tot het warme taupe.

Linnen gordijnen speciaal voor u op maat gemaakt

Al onze linnen gordijnen worden helemaal gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo bent u verzekerd van linnen gordijnen die perfect aansluiten op uw raam én perfect passen bij uw interieur.

Schoonmaken van linnen gordijnen

Omdat linnen een natuurproduct is, is de stof zeer gevoelig voor krimp. Om die reden raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te wassen. Ons advies is om linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

Voor meer info : https://www.forom.nl/