Forom
Image default
Aanbiedingen

Aan het eind van je geld altijd nog een stukje maand over? 3 tips om geld te besparen!

Aan het eind van je geld altijd nog een stukje maand over? 3 tips om geld te besparen!

Heb jij ook altijd aan het eind van je geld nog een stukje maand over? Kortom, kom jij ook iedere maand weer geld tekort? Dan ben je zeker niet de enige, want veel mensen kampen met dit probleem. En dat is ook niet zo raar, want het leven wordt steeds duurder. Voor 50 euro heb je tegenwoordig amper aan de bodem van je winkelwagentje bedekt en ook je auto zul je voor dit bedrag vandaag de dag niet meer vol kunnen tanken. Daarom geven wij jou in deze blog graag drie tips om geld te besparen.

 

Verkoop je auto wanneer hij toch meer stilstaat dan rijdt

Wanneer je een auto hebt, heb je vast al wel gemerkt dat dit een behoorlijke kostenpost is. Niet alleen de brandstof is vandaag de dag schreeuwend duur, je zult ook maandelijks een bepaald bedrag moeten betalen voor de autoverzekering en de wegenbelasting. Tel daar de onderhouds-, reparatie- en afschrijvingskosten bij op, en je kunt je vast wel voorstellen dat sommige mensen overwegen om hun auto te verkopen. Staat jouw auto ook meer stil dan dat hij rijdt? Kijk dan of je aan een fiets alleen voldoende hebt. Zo ja, verkoop je auto dan. Zo kun je behoorlijk wat geld besparen! 

 

Kijk of je het gasverbruik omlaag kunt krijgen

Niet alleen de benzine is duurder geworden, ook voor gas en elektriciteit zijn we fors meer gaan betalen. Je doet er dan ook goed aan om te kijken of je het gasverbruik omlaag kunt krijgen. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken door de verwarming standaard wat lager te zetten, niet langer te douchen dan noodzakelijk en voor het koken over te stappen van gas op inductie. 

 

Ook op de kleine dingen kun je besparen!

Om te kunnen besparen hoef je echt niet meteen radicale stappen te ondernemen. We kunnen best begrijpen dat de auto de deur uit doen misschien toch net een stap te ver is. Gelukkig kun je ook op de kleine dingen besparen. Neem bijvoorbeeld lampen. Door vandaag nog over te stappen op energiezuinige en duurzame LED verlichting, zoals spotjes, strips, downlights, highbays en LED TL buizen, houd je aan het eind van de maand geld over. Led verlichting kopen? Kijk dan eens bij het complete aanbod op ledlichtstunter.nl.

 

https://www.ledlichtstunter.nl/