Forom
Image default
Aanbiedingen

Het comfort van een hemdshirt in grote maat

Een onderdeel van het modebeeld is het eigenlijk nooit geweest. En niet alle mannen zien het nut ervan in of willen het juist helemaal niet dragen. Juist we hebben het over het hemd, of ook wel hemdshirt genoemd.

Draagcomfort van een hemdshirt

Toch is het voor mannen wel aan te raden om een hemdshirt te dragen. Want het draagt namelijk bij aan een hoog draagcomfort. De hemden zijn veelal gemaakt van 100% premium katoen wat lekker aanvoelt aan het lichaam. Ook zorgt het ervoor dat het kledingstuk wat je erover heen draagt mooi glad over het lijf valt. Met name voor mannen die veel transpireren kan een hemd erg aangenaam zijn omdat het ook transpiratie opneemt. Waardoor je kledingstuk niet aan het lichaam gaat plakken. Ook blijft het kledingstuk wat je er overheen draagt langer goed, dat is mooi meegenomen!

Hemdshirts in vele maten

Bij reguliere heren maten zijn hemden te verkrijgen in de maten s tot en met xl. Bij grote maten heren zijn de hemden te verkrijgen in de maten xxl tot en met 6xl. Deze vind je in grote maten heren hemden collecties waarvan de lengtes ook goed zijn.

Hemden in diverse kleuren

De heren hemden zijn tegenwoordig te verkrijgen in vele verschillende kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld de basis kleuren zwart, wit, grijs en navy. Maar bijpassend bij de kleding die je erover heen draagt zijn er ook meerdere bijpassende kleuren te verkrijgen. Zoals bijvoorbeeld blauw, khaki, rood maar ook donkergrijs.

Hemdshirt of ondershirt

Een hemd heeft smalle banden over de schouder waardoor de oksels vrij zijn. Draag je liever shirt met een mouw dan kun je misschien beter kiezen voor een ondershirt. Ondershirts zijn te verkrijgen in diverse modellen zoals bijvoorbeeld met v-hals of ronde hals. Ook de ondershirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren, die ook in grote maten heren shirts beschikbaar zijn bij verschillende aanbieders.

https://www.bigmensfashion.nl/hemden