Forom
Image default
Aanbiedingen

Je huwelijk wordt uitgesteld? Stuur change the date kaarten

Je bruiloft annuleren… wat nu?

Jullie kijken vast al een hele lange tijd uit naar wat de mooiste dag van jullie leven had moeten worden, jullie trouwdag. En dat je dit nu moet uitstellen vanwege het coronaviris was vast geen makkelijke keuze, maar voor veel bruidsparen is dit nu helaas de werkelijkheid. Bij het kiezen van de locatie, de bruidsauto en welke schoenen bij je trouwjurk passen heb je hier natuurlijk helemaal geen rekening gehouden. Maar jullie gezondheid en die van al je gasten is het belangrijkste. Maar dat dit een flinke teleurstelling is, is zeker begrijpelijk. En hoe nu verder?

Stuur change the date kaarten naar je gasten

Als je op korte termijn gaat trouwen is het als eerste van belang om de onzekerheid bij je familie, vrienden en collega’s weg te nemen. Om hun op de hoogte te stellen van het uitgestelde huwelijk kun je een change the date kaarten sturen. Deze nieuwe categorie kaarten heeft Koningkaart in het leven geroepen voor iedereen waarvan de bruiloft is uitgesteld vanwege het coronavirus. Helaas brengt het uitstellen van jullie huwelijk een hoop kosten met zich mee en om de pijn een beetje te verzachten geeft Koningkaart maar liefst 50% korting op de change the date kaarten. Ook is het formaat voornamelijk enkel, zo bespaar je nog meer.

Wel of geen nieuwe trouwkaarten sturen?

De change the date kaarten kunnen in hetzelfde ontwerp als jullie trouwkaarten maar dat hoeft natuurlijk niet. Mocht je dit echt een jaar vooruit plannen en de details nog verder moet invullen dan hou je het bij een eenvoudige aankondiging waarin je je ‘change of plans’ aangeeft met een nieuwe datum en waarom. Het belangrijkste is dat men weet dat de bruiloft wel doorgaat maar op een datum in de toekomst. Waarschijnlijk moet je dan volgend jaar wel weer nieuwe trouwkaarten met het aangepaste programma sturen. Hopelijk kunnen al jullie naasten de nieuwe datum vrijhouden en alsnog deze bijzondere dag met jullie komen vieren.

Verplaats je je bruiloft naar het najaar, we gaan ervan uit dat alles dan weer achter de rug is en we weer een ‘normaal’ leven leiden dan hoef je misschien niet direct nieuwe trouwkaarten te sturen. Het zou mooi zijn als het programma verder hetzelfde blijft zodat je eigenlijk alleen de nieuwe datum door hoeft te geven. Dan kun je eigenlijk volstaan met een klein kaartje met daarop de nieuwe trouwdatum. Het leukste is dan wel om deze in dezelfde stijl als de trouwkaart te doen, zodat het allemaal wel bij elkaar past. Ook op deze kaarten krijg je 50% korting bij Koningkaart. We vinden dit een bijzonder symphatiek gebaar van Koningkaart dus neem gerust een kijkje bij hun website.

https://koningkaart.nl/trouwkaarten/change-the-date-kaarten