Forom
Image default
Aanbiedingen

Kleur en kleurencombinaties

Wat is jouw favoriete kleur? Ben je van de felle kleuren zoals geel en oranje? Of toch meer van de rustige, natuurlijke kleuren zoals bruin en beige. Hoe heb jij kleur in huis verwerkt. Ga je voor een rustige basis met een paar uitgesproken accessoires, houd je het liever rustig of ga je juist helemaal los en is het een en al kleur in jouw interieur.

Raamdecoratie

Raamdeco kan veel doen in huis. Het kan jouw interieur maken of breken, dat 2e wil je echt niet. Je wilt juist dat het wat toevoeging geeft in huis en dat het sfeer met zich mee brengt. Daarom is het heel belangrijk hierin de juiste keuzes te maken en er goed over na te denken.

Het meest voor de hand liggend zijn ‘’gewone’’ gordijnen, hanggordijnen. Deze zullen over het algemeen de meeste mensen in huis hebben. Maar naast de gordijnen zijn er nog andere soorten, dus staar je niet blind op gordijnen.

Vouwgordijnen zijn helemaal upcoming. Je ziet ze steeds vaker in de hedendaagse interieurs. Het is een stoere, maar ook zeker een compacte keuze. Super geschikt voor ruimtes waar oversized hang gordijnen niet op en top zijn, zoals bijvoorbeeld in de keuken.

Rolgordijnen, wellicht niet de eerste keuze maar ontwikkelt zich ook steeds meer. Ook in rolgordijnen wordt de markt steeds groter en is er steeds meer keuze. Lichtdicht, met print, in allerlei kleuren verkrijgbaar en natuurlijk ook effen rolgordijnen.

Effen rolgordijnen

Eenkleurig, makkelijk, zonder prints of patronen en compact. Waarom kies je voor effen rolgordijnen? Juist voor de rustige uitstraling en het zo neutraal mogelijk te houden in de ruimte. Niet te veel gekkigheden en drukte van printjes en kleurtjes en noem allemaal maar op.

Verander je vaak van stijl, interieur e.d.? Juist dan is kiezen voor effen rolgordijnen een goede keuze. Het wordt namelijk een erg dure hobby om constant de raamdecoratie te moeten vervangen wanneer je de rest van het interieur aanpakt.

Kies voor effen rolgordijnen, dan speel je op safe en kun je alle kanten ermee op.

 

https://www.123gordijn.nl/