Forom
Image default
Aanbiedingen

Ontspannen en vol zelfvertrouwen de feestdagen tegemoet!

De feestdagen komen weer steeds dichterbij. Waar de ene dit een geweldige tijd vindt, met gezellige familiefeestjes en veel cadeautjes, is het voor de andere de meest stressvolle periode van het jaar. Sommigen voelen zich zelfs onzekerder dan ooit tussen al hun opgetut gezelschap. Wil je dit jaar ontspannen én stralend aan de feesttafel zitten? Dat kan! Ga eens voor een hydrafacial behandeling: een gezichtsbehandeling die plezier en verzorging combineert en jouw de vertrouwensboost geeft die je nodig hebt. 

 

Schoonheid en gezondheid in één

Met een hydrafacial behandeling bevorder je niet enkel de uitstraling van je huid. Het is bovendien zeer gunstig voor de gezondheid van je gezicht. Hydrafacial reinigt, peelt en hydrateert tot diep in de huid door zijn gepatenteerde vortex-technologie. Ook biedt de behandeling krachtige antioxidanten, die schade door vervuiling, zon en stress bestrijden. De huid wordt hierdoor niet alleen grondig gereinigd, het gaat bovendien het verouderingsproces tegen, waardoor je langer geniet van een strakke en glanzende teint. Na slechts één behandeling merk je al het verschil. Je huid voelt jonger en gezonder aan, en straalt als nooit tevoren.

 

De niet-invasieve behandeling met aanzienlijke resultaten

Een hydrafacial behandeling biedt voor heel wat kwaaltjes en onzekerheden de ideale oplossing, en dat op een veilige, eenvoudige en toegankelijke manier. Zo maak je komaf met rimpels en kraaienpootjes, verwijde poriën of bruine vlekjes op de huid. Maar ook is een hydrafacial behandeling de ideale methode om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren of een gelijkmatige teint en vitaliteit te creëren. En dat alles in slechts een aantal stappen tijdens één enkele behandeling. Na een reiniging en een lichte peeling worden door middel van een extractie alle vuil en oneffenheden uit de huid verwijdert zonder te pitsen of nijpen, en dus schadeloos. Vervolgens, als de huid volledig schoon is, wordt hij meteen gehydrateerd met antioxidanten. Indien gewenst, kan ook een anti-rimpel of anti-acnebooster worden toegepast. Met andere woorden: de hydrafacial gezichtsbehandeling is de perfecte manier om stralend en vol zelfvertrouwen de feestdagen door te komen.

 

De ervaren specialist in jouw buurt

Als je het beste uit jouw hydrafacial behandeling wil halen, ga je best naar een expert op vlak van gezichtsbehandelingen. Zo is Lazeo een erkende en gespecialiseerde kliniek met deskundige artsen, die met alle zorg jouw ontspannende hydrafacial gezichtsbehandeling uitvoeren. Hun centra liggen verspreid over heel België. Hier ben je zeker van een betrouwbare en kwalitatieve uitvoering, en stap je stralend en vol zelfvertrouwen buiten. Met de hydrafacial behandeling ga je voor een langdurig gezonde huid en een stralende teint.