Forom
Image default
Aanbiedingen

Vind jouw perfecte elektrische driewieler

Vind jouw perfecte elektrische driewieler

Gaat fietsen op een reguliere fiets niet meer zo goed of durf je niet meer met een tweewieler de weg op? Dan is een driewieler een goede optie. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Lees dan verder!

 

De voordelen 

De elektrische trapondersteuning vergroot het bereik enorm. Ook met tegenwind of een meer heuvelachtig gebied kan je makkelijk grote afstanden afleggen. Er is geen afhankelijkheid meer van taxivervoer en de fietser krijgt ook nog gezonde beweging in de buitenlucht. Je kan op ieder moment verschillende mate van elektrische trapondersteuning inschakelen om het fietsen makkelijker te maken. Steeds meer fietsers zien in dat dit hun zelfstandigheid en mobiliteit vergroot en kiezen daarom voor de milieuvriendelijke elektrische driewielfiets. 

Verschillende modellen 

Huka is een bedrijf dat gespecialiseerd is in aangepaste fietsen. Zij bieden drie verschillende soorten elektrische driewielers aan. De eerste is het model: City. Deze driewieler is standaard zonder elektrische ondersteuning. De fiets is stabiel en wendbaar door het lage zwaartepunt. Om een optimale zithouding te creëren is het instelbereik van het zadel vergoot. De andere is driewieler Vasco. Dit is een moderne fiets met een stoer Dutch design met aluminium frame. Hij is standaard voorzien van een midden motor en Big Ben banden. De laatste is de krachtigste driewieler in zijn klasse: de Cortes. Naast de grote actieradius (75 km) biedt de fiets optimaal zitcomfort. De zit is draaibaar, waardoor op- en afstappen nog makkelijker wordt. Via de display op het stuur is de verlichting te regelen. 

 

Aanpasbaar naar jouw wensen

Heb je een elektrische driewieler op het oog en is deze niet helemaal naar wens? Geen probleem! Een bijkomend voordeel van een driewieler is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires maakt Huka.nl de driewieler die bij jullie past. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, ventilerende kussenset, parkeerrem, boodschappenmand en nog veel meer. Daarnaast kan de driewieler voorzien worden van elektro ondersteuning. Tevens heb je de mogelijkheid om de elektrische driewieler te voorzien van een extra accupack, zodat je in staat bent om nóg langere fietsritten te maken.

 

Maak een afspraak bij Huka

Ben je overtuigd dat een elektrische driewieler iets voor jou is? Maak dan een afspraak en kom erachter welke fiets het beste bij jou past. De medewerkers van Huka helpen je graag om de perfecte fiets samen te stellen. Wil je vast het assortiment bekijken? Ga dan naar de website en laat je inspireren. Heb je vragen? Neem contact op en laat je adviseren.