Forom
Image default
Aanbiedingen

Welke kleuren kleding kun je goede combineren?

Mixen en matchen is het leukste dat er is. Waarom zou je dezelfde kleuren met elkaar combineren als je ook kan uitpakken? Hierdoor creëer je een eigen look, maar het is wel belangrijk dat je goed weet wat bij elkaar staat. Benieuwd naar de leukste kleurencombinaties in kleding? Wij vertellen ze je graag.

 

  1. Oranje met een neutrale tint

Denk je aan oranje, dan denk je snel aan Koningsdag. Maar het is een hartstikke leuke en vrolijke kleur om te verwerken in je kleding. Zeker als je het goed af stijlt met meer neutrale tinten. Denk aan beige, wit of grijs. Hierdoor gaat het oog naar de oranje kleur en kun je het overal naartoe aan doen.

 

  1. Paars met groen

 

Een hele aanwezige, maar gave, kleurencombinatie is paars met groen. Je moet het aandurven, maar als je aan durft, rock je het honderd procent. Deze kleurencombinatie is zeker de moeite waard om uit te proberen. Begin met paarse accessoires als je het spannend vindt.  Hierna kun je uitbouwen naar volledige kledingstukken. Zo rock jij dit seizoen!

  1. Roze met oranje 

Een van onze favoriete kleurencombinaties is roze met oranje. Het is heel zomers, wat het alleen nog maar leuker maakt. Mocht de zon buiten niet schijnen, ben je alsnog het zonnetje in huis met deze te gekke kleurencombinatie.  Bij deze kleurencombinatie kun je goed gouden sieraden gebruiken. Hierdoor komt het roze nog beter uit en het matcht ook nog eens goed bij oranje!

 

  1. Oranje met groen 

De laatste combinatie waar ons hart sneller van gaat kloppen is oranje met groen. We zien namelijk steeds meer retro kleurencombinaties terugkomen. Probeer het eens uit. Je zult er gegarandeerd geweldig uit zien! 

Op zoek naar de mooiste items in deze kleurencombinaties? Sieraden- en kleding groothandel Yehwang heeft de beste items in deze prachtige kleuren. Bekijk hun website en ontdek hun ge-wel-dige aanbod

https://www.nl.yehwang.com/web/nl