Forom
Image default
Aanbiedingen

Zo creëer jij enorm veel extra opslagruimte in jouw bedrijfspand

Zo creëer jij enorm veel extra opslagruimte in jouw bedrijfspand

 

Een tussenvloer is misschien een term die je niet vaak voorbij hebt horen komen. Maar het is wel een uitkomst voor de meeste bedrijfspanden! Misschien heb jij namelijk wel plannen om je bedrijfspand te verbouwen of zelfs te verhuizen. Dat kan erg oplopen in de kosten, het kan dus handig zijn om eerst wat andere opties te overwegen en de tussenvloer is daar een perfect voorbeeld voor!

 

Wat is een tussenvloer?

 

Het idee van een tussenvloer is eigenlijk erg simpel en in veel bedrijfspanden en magazijnen toe te passen. Je creëert als het ware een extra verdieping door een tussenvloer te plaatsen tussen twee bestaande verdiepingen. Deze extra ruimte kun je vervolgens gebruiken als bijvoorbeeld een kantoorruimte of extra opslagruimte. 

 

Wat zijn de voordelen van een tussenvloer?

 

Tussenvloeren worden eigenlijk altijd op maat gemaakt, dat zorgt ervoor dat het is elk bedrijfspand past en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Het valt dus minder op in de bedrijfsruimte omdat hij passend wordt gemaakt. Lelijke extra muren zijn dus verleden tijd. Omdat de tussenvloeren op maat worden gemaakt kun je ze dus helemaal naar eigen stijl maken. Bepaal bijvoorbeeld zelf de kleur en de grootte. Een ander voordeel aan de tussenvloeren is dat ze erg kostenbesparend zijn, dit komt doordat je jezelf een verbouwing of verhuizing bespaart en toch meer goederen kwijt kan die jij snel weer kunt verkopen en dus meer omzet behaalt. De tussenvloeren zijn makkelijk uit elkaar te halen, te verplaatsen of uit te bereiden. Mocht je dus nog meer ruimte nodig hebben of toch niet tevreden zijn over de plaatsing van de tussenvloer? Dan kun je hem heel simpel ergens ander heen verplaatsen of verlengen. Een andere mooie bijkomstigheid is dat je de tussenvloer als kabelgoot kunt gebruiken, hiermee bespaar je zo’n 11% kosten. Je bespaart ook licht kosten omdat de vloeren veel licht weerkaatsen. 

 

Nolte Mezzanine

 

Nolte Mezzanine is een partij die gespecialiseerd is in het maken van tussenvloeren. Mocht je dus vragen hebben over de mogelijkheden, kosten of andere praktische zaken over het aanschaffen van een tussenvloer? Dan is Nolte Mezzanine de partij om al jouw vragen te beantwoorden. Ze ondersteunen je in het proces van A tot Z en de specialisten staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

 

https://www.noltemezzanine.nl/