Forom
Image default
Adverteren

Outplacement in Rotterdam

Outplacement Rotterdam Is je als werknemer kortgeleden verteld dat je contract niet verlengd wordt of zelfs ontslagen wordt? Dan is dat vervelend nieuws en grijpt het je uiteraard even aan. Maar wat nu? Niemand wil nu thuis werkloos op de bank zitten. Met outplacement krijg je de handvatten die je nodig hebt om zo snel mogelijk weer aan een baan te komen in de regio Rotterdam. Wat is outplacement nu precies?

Outplacementtraject Rotterdam Outplacement is begeleiding van werk naar werk en is dus de volgende stap in je carrière. Carrièrepoort biedt outplacementtrajecten landelijk aan en heeft haar hoofdkantoor midden in Rotterdam. Het begint allemaal met een vrijblijvende intake. Hierbij vertel jij jou situatie en waar je naar op zoek bent. De coach die dit gesprek doet zal jou hierin advies geven. En zal kijken naar jou situatie om te zorgen dat jij de juiste outplacementcoach toegewezen krijgt. Degene die het gesprek leidt is vaak al uitgezocht om bij jouw situatie te passen en als er een klik is zal deze coach jouw verder begeleiden in het outplacementtraject in Rotterdam.

Outplacement modulair Outplacement in Rotterdam wordt modulair aangeboden. Op deze manier kies je alleen de services die bij jou passen. Je zit dus nooit vast aan een pakket waarvan je alle services moet afnemen, maar je kiest alleen wat betrekking heeft op jezelf. Zo kun je hulp krijgen met je social media of met je CV of kies je de module om eerst te verwerken dat je je vorige baan bent verloren.

Ben je woonachtig in Rotterdam en wil je een outplacementcoach met een groot zakelijk netwerk in Rotterdam? Dan is Carrièrepoort een goede kandidaat. Je kan Carrièrepoort telefonisch bereiken via 010 – 785 71 78 of stuur een mail met jouw vraag naar info@carrierepoort.nl

Carrièrepoort heeft het hoofdkantoor aan de Van der Takstraat 28 in Rotterdam. Dit is op het Noordereiland waar parkeren gratis aan, kom dus gerust eens langs.

Voor meer info : http://www.carrierepoort.nl

Gerelateerde artikelen

Is Ethereum beter dan Bitcoin [Uitleg en onderzoek]

Whiskey glazen als cadeau