Forom
Image default
Beauty en verzorging

Maak je huis weer gezellig!

Is jouw huis ook ongezellig en niet georganiseerd? Er zijn veel mensen die ontevreden zijn met de indeling en styling van hun huis. Het is te onpersoonlijk en ze hebben het gevoel alsof de ruimte te klein is voor alle spullen. Vaak ligt dit aan kleurgebruik en de manier waarop de meubels zijn neergezet. Er zijn verschillende manieren om aan een beetje gezelligheid en persoonlijkheid te komen. Kijk eens op Pinterest voor wat inspiratie voor een nieuw interieur of wat muur decoratie.  

Koop een paar opberg dozen om al je spullen in op te ruimen. Op deze manier heb je een goeie plek om al je rondslingerende spullen in te ruimen. Zorg dat je regelmatig schoonmaakt en opruimt. Dit geeft een enorm effect en alle ziet er nou eenmaal beter uit als het schoon en netjes is. Als je kinderen hebt is dit vaak moeilijker om te doen, omdat kinderen vaak een rotzooi maken als alles net netjes opgeruimd is. 

Als je voor een extreme make over wilt gaan, kan je iets veranderen aan het uiterlijk van je huis zelf. Dit kan je doen door je tuin te renoveren, maar je kan ook een ander dak nemen. Een rieten kap bijvoorbeeld. Dit zorgt voor een hele nieuwe uitstraling. Rieten daken zijn niet van die dingen die je even in een uurtje beslist. Ze kosten best veel geld. Er zitten wel veel voor en nadelen aan dus lees je goed in. 

Je kan ook een simpel nieuw kleurtje op je muur gooien. Het is simpel en goedkoop. Je moet er alleen even de tijd voor nemen. Zorg dat je je vloer beschermd met een oud laken of met een paar oude kranten. Plak met tape de randen van je muur af zodat er geen verf op plekken komt waar je het niet wil hebben. 

Voor meer info : http://www.rietwerk.nl