Forom
Image default
Gezondheid

Cadeau voor een wijnliefhebber

Wilt u dat familielid of de kennis die jarig is een wijn cadeau geven? Dan kan het leuk zijn om dat eens net iets anders aan te pakken dan normaal. Geen losse fles uit de supermarkt of nog een nieuwe flessenopener voor de keukenlade, maar een wijnabonnement cadeau die helemaal afgestemd is op de ontvanger. Door een selectie van wijnen samen te voegen vanuit een exclusieve wijnshop, bent u er zeker van dat de wijncollectie op een positieve manier uitgebreid kan worden, zonder dat u de zoveelste bent die met dezelfde fles wijn aan zal komen zetten. 

Hoe stel je het wijnabonnement samen? 

Wanneer je ervoor kiest om een wijnabonnement cadeau te geven, is het van belang dat u enige kennis heeft over de wijnvoorkeuren van de ontvanger. Dit heeft namelijk te maken met een questionnaire die gesteld wordt bij het bestellen. Op deze manier is het namelijk voor de mensen die het pakket samenstellen, gemakkelijker om ervoor te zorgen dat de wijnen ook echt bij de persoon zullen passen. Zo zullen de vragen in de questionnaire gaan over de voorkeur tussen rode of witte wijn, maar ook over de specifieke smaakverschillen en voorkeuren van eerder gedronken wijnen. U kunt er ook voor kiezen om de ontvanger deze vragen zelf te laten invullen, maar de laatste vragen van de questionnaire zullen gaan over het budget en de frequentie waarmee het pakket langs gebracht moet worden. 

Een unieke manier van selecteren 

Waar bij veel wijnpakketten of abonnementen de keuze tussen de wijnen beperkt is, wordt er in dit geval een selectie gemaakt die specifiek is afgestemd op de keuzes van de klant, in combinatie met het seizoen dat het op dat moment is. Hierdoor zal je ook eerder een wijn hebben, die past bij het moment van het jaar. Daarnaast zijn de wijnen direct geïmporteerd vanuit de wijnmaker, waardoor er geen extra tussenpersonen van pas komen. De wijnen die gebruikt worden voor het wijnabonnement zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze ook door verschillende sommeliers in Nederland geschonken worden bij chique restaurants. Bij het abonnement wordt er dan ook een keuze gemaakt over het kwaliteitsniveau van de wijn. Zo kan er gekozen worden van de Premier Cru wijnen of voor de Grand Cru wijnen, waarbij de Grand Cru net weer wat duurder en hoger van kwaliteit zijn dan de Premier Cru. Echter zijn dit beide de hoogst mogelijke kwaliteiten die u kunt krijgen. 

https://www.wijnkooperijdelange.nl/Wijnabonnement/