Forom
Image default
Gezondheid

Roep de hulp in van een diëtist in Leiden

Wil jij een dieet gaan volgen? Kies er dan voor om dat alleen te doen of schakel je iemand in om een je hierbij te helpen? Dat laatste kan beste slim zijn. Want door het volgen van dieet met behulp van een diëtist in Leiden kun je geleidelijk en gezond afvallen in. De diëtist in Leiden helpt je om je ideale gewicht te bereiken en te behouden.

Zonder hulp is afvallen lastig

Mensen stellen vaak een strak doel met afvallen. Dit zijn doelen die eigenlijk niet haalbaar zijn. Zo willen mensen in een paar weken afvallen. Dan volgen ze een crash dieet of gaan heel lang niks eten en fanatiek sporten. Afvallen puur alleen op wilskracht ga je een paar weken volhouden, maar op langer termijn ga je dat niet succesvol kunnen uitvoeren. Want na een paar weken is bij afvallen is de rek eruit. Denk aan een abonnement bij de sportschool. Veel mensen merken al snel dat het niet lukt om wekelijks drie keer te sporten na het werk. Dan stoppen ze ermee. Afvallen zonder diëtist uit Leiden is dus erg lastig.

De hulp van de diëtist uit Leiden

 Wil je afvallen en een dieet volgen dan kun je dat het beste met d hulp van de diëtist uit Leiden doen. Samen stel je een realistisch doel, bijvoorbeeld gezonder willen gaan leven. Gezonder leven betekent meer bewegen, regelmatig eten en minder vet consumeren. Heb je specifiek doel, bijvoorbeeld afvallen in omdat ze over drie maanden gaan trouwen of een operatie ondergaan, dan is het vaak wel iets wat gehaald wordt. Het belangrijkste bij een dieet is zelfcontrole en discipline bij behalen van de doelstellingen. Met behulp van een diëtist uit Leiden ga je stap voor stap goede gewoontes opbouwen waardoor het dieet je beter kun volhouden. Zo voelt het niet meer als dieet maar als niet eetpatroon.