Forom
Image default
Hobby en vrije tijd

Tips voor de Shisha

Na een lange week op school of op het werk wil je in het weekend natuurlijk lekker relaxen en leuke dingen doen met je vrienden. Alle vette nieuwe games zijn net uitgekomen, de nieuwe Call of Duty, Fifa 18 of misschien NBA 2K18. Lekker met je vrienden een avondje amen, top! Dit kun je natuurlijk doen met een lekkere waterpijp erbij. Naast het gamen even heerlijk genieten van een van de lekkere shisha tabak smaken. Zo kan de een lekker gamen en de ander kan ondertussen weer genieten van de shisha terwijl je leuke gesprekken met elkaar hebt. Het roken van een waterpijp kun je op veel verschillende manieren doen dus ik geef je daarom graag wat waterpijp tips hierover!

 

Schoon houden

 

De ervaren shisha roker weet dat je je waterpijp goed schoon moet houden. De slang moet je op regelmatige basis even goed schoonmaken. De smaak van de tabak en de condens van de vloeistof blijven namelijk in de slang hangen. Dit zorgt natuurlijk voor een raar mengsel van smaken op een gegeven moment, na een langere periode kan het ook schade aan je slang aanbrengen.

 

Vloeistof

 

Het is natuurlijk leuk om te variëren met de smaken in je waterpijp. De rook gaat door de vloeistof heen, door gebruik te maken van andere soorten vloeistoffen kun je andere smaken creëren. Je kunt iets simpels als appelsap erin doen maar je kunt bijvoorbeeld ook een alcoholische drank erin doen.

 

Tabak smaken

 

Je kunt ook eens voor andere tabak smaken kiezen. Vaak als je iets lekker vindt blijf je ook bij die smaak hangen. Probeer juist eens een ander soort tabak, er is nog veel meer lekkers!

 

IJs

 

Wanneer je ijs gebruikt in je waterpijp maak je de rook een stuk kouder, dit geeft een lekker gevoel bij het roken van de waterpijp.

 

Hopelijk heb je wat aan deze tips om zo je shisha ervaringen nog meer te verbeteren!

 

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl/