Forom
Image default
Muziek

Al uw favoriete muziek live uitgevoerd

Bent u op zoek naar een coverband? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Wij zijn al jaren de beste als het gaat om een coverband en wij delen graag onze of liever uw muziek met u. Of het nu een bruiloft, feestje, gala of schoolfeest is, wij spelen de beste covers op uw evenement. Wat is een coverband? Een coverband is een band die muziek speelt, maar dan muziek die al bestaat, wij doen onze eigen uitvoeringen live van bestaande nummers. Zo kunt u ons gewoon vertellen welke artiesten of welk genre u leuk vindt en dan spelen wij dat live voor u! Waarom dan niet gewoon een DJ vraagt u? Live gespeelde muziek is toch een ander gevoel dan een DJ met plaatjes, er is meer interactie en sensitiviteit met het publiek, wat wij voor een geslaagd optreden, heel belangrijk vinden. 

Al uw favoriete muziek

Wij spelen al uw favoriete nummers, dat is immers wat een coverband doet. Als coverband spelen wij wat u maar wilt, zo heeft u de magie van live muziek met toch de veiligheid van uw favoriete nummers. Alles van Robbie Williams tot 50 cent, tot Billie Eilish tot Pop Smoke kunnen wij uitvoeren. Onze coverband verdiept zich in veel verschillende genres en hebben zo een veelzijdig oeuvre ontwikkeld dat wij voor ieder wat wils hebben. Van hard rock tot punk tot hiphop tot zachte en fijne pop muziek. U zegt het maar en de coverband speelt het. 

Magie van Live muziek

Als u ooit bij een live optreden bent geweest dan weet u ook dat dat iets heel anders was dan een cdtje draaien op de bank op zondagmiddag. Live muziek heeft iets speciaals waardoor u de muziek meer voelt. Onze coverband weet die magie te combineren met de herkenbaarheid van uw favoriete muziek!