Forom
Image default
Muziek

Leerzame pianoles in Enschede

Het volgen van pianoles in Enschede is zeer leerzaam en levert ook mooie resultaten op. Voordat je start met de pianoles in Enschede is het wel goed om te weten wat de lerares allemaal heeft gedaan op dit gebed. Met haar ervaring gaat ze jou namelijk aanleren hoe j dit instrument moet gaan bespelen. De passie die zij  heeft voor dit werk is enorm en geeft dit graag over aan andere getalenteerde pianospelers. In haar gezin werd er al veel muziek gemaakt en haar vader en zus speelde allebei piano. Toen de lerares van de pianoles in Enschede acht jaar was is ze zelf ook begonnen met het volgen van lessen oom beter te worden in hete bespelen van een piano. Daarna heeft ze een opleiding aan de muziekschool gevolgd in het zuiden van het land en heeft daarna een opleiding gevolgd aan het conservatorium in Amsterdam. Toen zij afstudeerde was zij een musicus en kon zij les gaan geven.

 

Plezier

Het geven van de pianoles in Enschede doet zij nu inmiddels al meer dan vijfentwintig jaar met heel veel plezier en vindt het leuk om de passie die zij heeft voor het vak over te brengen en kennis te delen. Naast het geven van de pianoles in Enschede begeleid zij in de regio ook diverse koren en bands voor  het behalen van de beste resultaten. Ook speelt ze piano in een koor en treedt zij vaak op. De pianoles in Enschede wordt gegeven bij jou thuis en mocht dat niet fijn zijn voor jou kan je altijd naar het his van de lerares komen waar alle materialen aanwezig zijn voor het geven van de lessen.

 

Beginner

Als een beginner en als een gevorderde kan je de pianoles in Enschede volgen, want deze is voor iedereen bedoelt die maar een beetje gevoel heeft met het instrument is en bereid is hier aan te werken om beter te worden in het bespelen ervan. Het afwisselen van deze groepen is erg fijn en hierdoor steekt zij zelf ook meer op wat zij weer toepast in de lessen.