Forom
Image default
Zakelijk

Bestel hier de verzendlabels PostNL

Ben jij een ondernemer die dagelijks veel pakketjes via de post.nl verzendt, dan zijn verzendlabels PostNL zeker aan te raden. Deze etiketten zijn zeer stevig en hebben een permanente lijmlaag. Hierdoor blijven de etiketten stevig op een pakket of envelop zitten. Bij Zolemba zijn hier meerdere etiketten te bestellen in diverse maten. Alle labels zitten op een rol van 300 etiketten. Hiermee kan je voorlopig even vooruit. Vaak zijn de etiketten die op pakjes zitten in een witte kleur. Echter zijn er bij Zolemba ook thermische etiketten te bestellen in een andere kleur. Blauw, groen of rood. Voordeel is dat hierdoor een pakket beter opvalt. Maar kan ook gebruikt worden om de diverse goederen te selecteren. 

 

Voor vragen bel de klantenservice

Zolemba is een bedrijf waar je makkelijk kan slagen voor een mooi en goed etiket om post en pakketten mee te verzenden. Er is hier zoveel te vinden dat het misschien wel lastig kan zijn om hier de juiste keuze uit te maken. Twijfel je of een bepaald etiket wel de juiste is, neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen helpen en adviseren welk etiket wel of juist niet goed zal zijn. Hierdoor voorkom je dat er onnodig een bestelling gedaan wordt, waar je achteraf niets mee kunt. 

Een leuk item wat hier bij Zolemba te verkrijgen is, is bijvoorbeeld een Zebra starterspakket. Hierin zit een printer en 12 rollen, 3600 verzendlabels van 102 mm x 210mm. Zeer interessant wanneer je een beginnende ondernemer bent die die zakelijke markt nog aan het ontdekken is.