Forom
Image default
Zakelijk

Doe een ICT scan voor een check up

Voorkom een verouderde ICT binnen uw bedrijf

Ondervind je problemen met de huidige ICT binnen jouw bedrijf? Heb je traag internet, heb je veel last van spam of hebben de computers geen virusscanner? Dan kan het tijd zijn voor een ICT scan check up! Hiermee voorkom je dat je hardware verouderd wordt of dat je gevoelig bent voor een hack aanval of ransomware. Bij NEWMINDS systems kunnen we MKB bedrijven hierbij ondersteunen.

Omdat we steeds vaker zien dat een deel van de nieuwe opdrachtgevers niet tevreden is over de huidige IT verlener of juist problemen ervaart met het huidige netwerk, zien wij juist veel kans in preventie en advies om grote ICT problemen te voorkomen. Daarom bieden wij voor alle bedrijven een ICT scan.

Wat doen we bij een ICT scan

Met de NEWMINDS systems ICT scan brengen we de volledige online veiligheid en status van je organisatie in kaart. Het rapport laat kwetsbaarheden, verbeterpunten en kritieke aandachtspunten die direct aandacht nodig hebben in kaart om jouw organisatie fit en gezond te houden. Maar ook vertellen onze deskundigen hoe werknemers om moeten gaan met (persoon) gegevens, omdat steeds vaker deze worden bewaard in de cloud of op een lokale omgeving.

Overigens kan een inventarisatie of ICT check is ook zeer geschikt zijn ‘second opinion‘ zodat je een rapport hebt die je kunt doorgeven aan je huidige ICT dienstverlener. De rapportage met aanbevelingen bespreken we samen zodat we kunnen afstemmen welke aanbevelingen in welke volgorde uitgevoerd moeten worden.

Ben jij al bekend met Microsoft Azure

Mocht je nog niet bekend zijn met Microsoft Azure, dan hebben we goed nieuws. Als officieel Microsoft partner bieden we de ondersteuning in de implementatie van het Azure cloud platform bij bedrijven. Dit biedt veel voordelen waaronder;

  • Geen grote investering nodig in eigen hardware
  • Betalen naar gebruik – flexibel kostenplaatje
  • Altijd de nieuwste functies van Microsoft tot je beschikking
  • De nieuwste veiligheidsfuncties
  • Mogelijkheid tot automatiseringsprocessen

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van Azure en wat de voordelen zijn van cloud diensten van Microsoft? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor een demo.

VoIP bellen via Microsoft Team

Door het coronavirus is de vraag naar online teamsoverleg en beeldbellen enorm gegroeid. Dit maakt de wens naar eenvoudig online vergaderen en telefoneren een belangrijke voorwaarde voor de ICT bij veel bedrijven. Met Microsoft Teams kunnen bestaande office 365 gebruikers zonder enige moeite de functies van MS Teams toevoegen binnen hun bestaande werkplek. Via een eenvoudige te delen link kan iedere gebruiker een MS Teams gesprek starten om te bellen, videobellen, chatten en het delen van bestanden.

Waarom kiezen voor NEWMINDS systems ICT Hengelo

De wildgroei aan ICT bedrijven maakt het niet eenvoudig te kiezen voor een vaste ICT partner. Wat we bij NEWMINDS systems kunnen zeggen is dat onze klanten ervoor kiezen met ons zaken te doen omdat onze medewerkers uitstekende allround ICT specialisten zijn met kennis van zaken over veel facetten van het vak. Dat heeft als voordeel dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd, maar altijd geholpen kunt worden door iedere medewerker. Wordt de diepte ingegaan op een specifiek onderdeel, dan wordt een deskundige ingeschakeld voor dat specifieke vraagstuk zoals Microsoft Dynamics Navision. Andere sterke punten van ons zijn goede bereikbaarheid, enorm persoonlijkheid en deskundig advies wat je geld op de langere termijn bespaart.

https://www.newmindssystems.nl/