Forom
Image default
Auto’s en Motoren

Verkopen en inkopen van en brommobiel

Bij brommobiel inkoop kunt u uw oude brommobiel aan ons verkopen, wij doen de inkoop van tweedehands brommobielen, maar u kunt bij ons ook een nieuwe of tweedehands brommobiel kopen. Dit gaat op voorwaarde van 3 kernwoorden. Het is gemakkelijk, veilig en zonder gedoe. We maken altijd gebruik van een tussenpersoon. Deze persoon kijkt niet alleen heel de auto na op in welke staat deze verkeert, maar zorgt ook voor het vervangen van de onderdelen die moeten worden vervangen. Een werknemer bij brommobiel inkoop gaat altijd professioneel te werk en is een expert op zijn gebied. Brommobiel inkoop vindt het dus erg belangrijk dat de brommobiel persoonlijk wordt nagekeken. Ook kunt u 7 dagen in de week bij een van de medewerkers terecht van brommobiel inkoop, en zullen zij garant staan voor een goede service. U kunt altijd contact opnemen door te bellen of te whatsappen.

Ruilen of inruilen

Brommobiel inkoop verkoopt dus auto’s, maar het is ook mogelijk om uw brommobiel in te ruilen. Dit kan doormiddel van een stappenplan. Dit plan bestaat uit de volgende stappen: je vult je kenteken en het merk van de auto in, je vult de kilometerstand in en verteld over een aantal details van de auto, je vult je contact gegevens in zodat wij contact met je op kunnen nemen. En dan moet u even wachten tot het moment dat brommobiel inkoop u belt. Maar zoals al eerder benoemd gaat dit gemakkelijk, veilig en zonder gedoe.  

Verkopen

Bij de verkoop van uw brommobiel komen een aantal andere stappen kijken. Er zijn 2 mogelijkheden. 1 we komen naar jou toe en doen een eerlijk bod. 2 we bieden jouw auto online aan en gaan op die manier opzoek naar een koper. Bij optie 2 fungeert brommobiel dus als tussenpersoon.