Forom
Image default
Auto’s en Motoren

Welke rijschool in Tilburg moet ik kiezen?  

Trams, bussen, treinen, je hebt er genoeg van! Je wilt onafhankelijk en vrij zijn, vrij om te gaan waar je maar wil! Om die reden heb je besloten om eindelijk je rijbewijs af te leggen. Maar het is niet gemakkelijk, want er zijn heel wat rijscholen beschikbaar in Tilburg. Je wilt enkel het beste, maar weet niet goed hoe je nu precies de juiste keuze kan maken. Twijfel niet langer, want verkeersschool Michael, rijschool in Tilburg, bied je exact wat je zoekt!

Waarom verkeersschool Michael voor jou de beste keuze is

Toe aan je eerste rijles? Wij hebben de eer gehad om tal van nieuwelingen op te leiden. Onze uitgebreide ervaring zorgt er dan ook voor dat je een veel grotere kans op slagen hebt bij het halen van je rijbewijs. Wij begeleiden elke nieuwe persoon op een uiterst professionele en specifieke manier, omdat iedereen anders is. Er zijn een aantal dingen die voor ons erg belangrijk zijn en de combinatie van deze punten maakt van ons de ideale keuze!

Opleidingsadvies & kennismaking

Wij bieden je een kennismakingsles van ongeveer 75 minuten aan, zo kan je direct zien of onze rijschool voor jou de beste is. Gedurende deze kennismakingsles bieden wij je ook gepast advies aan en krijg je zelf ook de kans om aan te geven wat jij verlangt van onze rijschool. Bovendien helpt het je ook een duidelijk beeld te scheppen over wat onze rijschool je kan bieden. Het opleidingsadvies is geheel vrijblijvend, maar kan nuttig zijn als je graag wilt te weten komen hoe we precies te werk gaan!

Structuur is voor ons er belangrijk

Ervaring heeft ons getoond dat het beter is om te werken met een vaste rijinstructeur. Een vaste instructeur zorgt ervoor dat je je meer op je gemak zal voelen, waardoor je minder snel foutjes zal maken. Bovendien biedt een vaste instructeur je een vorm van zekerheid en houvast die je zeker wel zal kunnen gebruiken tijdens een intensieve rijopleiding. De bedoeling van een vaste instructeur is ook dat je in een vaste structuur terecht komt, waardoor je je volledig op het rijden zelf kan focussen en je dus geen tijd moet verliezen met het leren kennen van een nieuwe begeleider. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat het tussen jou en je instructeur niet klikt.In dat geval is het zeker mogelijk om zelf te vragen achter een nieuwe instructeur!

Individuele coaching

Wij weten dat iedereen anders is en dus iedereen een andere aanpak vergt. Hier hechten wij dan ook veel belang aan. We spelen in op ieders pluspunten en bieden extra ondersteuning waar het nodig is. Omdat onze focus op de individualiteit van elke leerling ligt, is de kans groter op slagen. Er zijn veel rijscholen die een algemene aanpak toepassen en dat is jammer! Een te algemene aanpak zorgt ervoor dat we dingen uit het oog gaan verliezen. Belangrijke werkpunten worden dan verwaarloosd en de kans op slagen neemt drastisch af. Wij van verkeersschool Michael beseffen dit maar al te goed en doen er dan ook alles aan om individuele focus na te streven!

https://www.vsmichael.nl/