Forom
Image default
Banen en opleidingen

Data Warehouse PostgreSQL Administrator

Jouw verantwoordelijkheden

Als DWH PostgreSQL-beheerder werk je mee aan een project om een ​​BI (big data) platform te bouwen waarin de PostgreSQL-database zal worden gebruikt.

Naast het goed begrijpen van de inhoud van de data ben je ook verantwoordelijk voor een gedegen analyse.

Je bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de database voor analyse- en rapportagedoeleinden. Dit betekent specifieke afstemmingsmogelijkheden (anders dan normaal vereist door besturingssystemen).

Jouw profiel

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma en minimaal de eerste professionele ervaring in databasemanagement in een datawarehouse.
  • Je hebt een goed begrip van PostgreSQL (database monitoring, event resolutie, backup, installatie) en de technologieën die gebruikt worden in DWH (opslagbeheer, indexering, query en optimalisatie van database-objecten).
  • Met de ervaring van het werken met het ontwikkelteam, ben je al vertrouwd met agile, implementatie, versiebeheer en de volgende DWH-concepten: surrogaatsleutels, sterschema, niet-genormaliseerde tabellen, ETL-processen, … zijn ook belangrijk voor PL / PG SQL en SQL.
  • Het is belangrijk om de volgende technologieën te begrijpen: Oracle DB, IBM-tools (Cloud Pack / Data Stage / Cognos), Oracle BI, SAS.
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe IT-technologieën (zoals big data) en bent bereid om technologieën gerelateerd aan het HADOOP-ecosysteem onder de knie te krijgen.
  • Je beschikt over uitstekende relatievaardigheden en werkt efficiënt in een team. Je hebt goede redactionele vaardigheden en legt je werk zorgvuldig vast. Je bent proactief, verantwoordelijk en proactief en kan je snel aanpassen aan nieuwe situaties en technologieën.
  • Uw analytische en uitgebreide bewustzijn stelt u in staat kwalitatief hoogstaand werk af te leveren en tegelijkertijd deadlines te halen.

Ten slotte heb je een goede kennis van Frans en Engels.

Ons aanbod

Bij Smalls bouw je mee aan complexe ICT-diensten die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Opleiding, professionalisering en loopbaanontwikkeling kunnen plaatsvinden in applicatieontwikkeling en ICT-infrastructuur of ondersteunende diensten. De focus van ICT for Society omvat ook het evenwicht tussen werk en privéleven, concurrerende lonen, hospitalisatieverzekeringen, tweede pensioenpijler, maaltijdcoupons en telewerken. Smals vergoedt 100% van de kosten van openbaar vervoer en zorgt voor maximaal gebruik van het kantoor. Smals voert ook een gelijkekansenbeleid.

https://www.vindazo.be/vacatures/development-analyse.html