Inkoper

Bedrijf

Jij wil in korte tijd voetstappen maken en je overigens evolueren tot tactisch inkoper. Je krijgt energie van een allround functie in de inkoop waarbij je processen mag optimaliseren.

Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een hightech producer van geautomatiseerde verpakkingslijnen voor verschillende volwassene namen in de fmcg, zijn wij opzoek naar een inkoper. Het concern is internationaal actief en geslaagd door hun flexibele en snelle benadering. De sociale groep heeft een informele en dynamische cultuur waar veel verschillende mensen werken. Het concern stelt hun personeel voorop en investeert in een goede work-life balance. Zo hebben zij een gym aanwezig, wordt er maandelijks een verjaardagsfeest gegeven voor alle jarigen van die tijdsperiode, zijn er personeelsfeesten en uiteraard toereikend plaats voor persoonlijke ontwikkeling.

Als inkoper behoor jij bijeen met 5 andere tot het inkoop team. Met jou enthousiasme, technische affiniteit en ervaring maak jij het verschil. Je ziet waar dingen verbeterd kunnen geworden en haalt energie uit het optimaliseren van processen. Je bent een ambitieuze ( technische inkoper ) die gaarne overigens wil opsteken en bloeien naar tactisch inkoper.

Omschrijving

Boodschappen van ( technische ) producten en services sourcen van nieuwe leveranciers coördineren van het gehele leveringsproces afspraken vervaardiging met en beoordelen van leveranciers bewaken en corrigeren van orderbevestigingen inkoop processen analyseren en optimaliseren

Profiel van kandidaat

Hbo-opleiding behaald nevi 1 of bereidheid deze te navolgen 2-5 jaar werk ervaring als inkoper of werkvoorbereider affiniteit met techniek en vervaardiging je denkt in oplossingen, out of the box en bent geestdriftig je ziet waar goedje beter kunnen en neemt hierin gaarne wandelen goede controle van de nederlandse & engelse taal in woord en schriftelijke communicatie, duits is een pre

Aanbod

Je komt te werken bij een internationale organisatie met een hightech productielocatie. Het honorarium ligt tussen de € 2. 800 – € 3. 800 o. B. V. 40 uur en onzelfstandig van je kennen en ervaring. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, pensioenregeling en heeft het handelsbedrijf 27 verloftijd dagen en 4 atv dagen. Daarnaast beschikt het bedrijfspand over een fitnessruimte en zijn er jaarlijks diverse bedrijfs-en teamuitjes zoals een bbq, sportdag, sinterklaas en een nieuwjaar lunch. Deze organisatie vindt jouw groei vitaal en biedt genoeg ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden hierbinnen de logistiek. Je zal rechtstreeks in dienst komen bij de organisatie.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de.html