Forom
Image default
Media

Vragen die je kan stellen

Vragen die je kunt stellen aan een medium

Niet ieder soort medium kun je dezelfde vragen stellen. Zo zijn er mediums die zich specialiseren in het leggen van tarotkaarten, waarbij je niet echt specifieke vragen kunt stellen. Er zijn ook mediums met specialisatie in aura healing, waarbij je ook bepaalde vragen niet kunt stellen. Mediums kun je de volgende vragen stellen (maar houdt in gedachten dat niet ieder soort medium je een strak antwoord kan geven op je vragen):

  • Vragen over je huidige baan, zoals “is dit de juiste baan voor mij, of moet ik op zoek naar wat anders?” is een vraag die je best kunt stellen aan een medium.
  • Vragen over je relatie met je partner zijn veelvoorkomend. Chatten met een medium en vragen stellen over je partner of of je ooit gaat trouwen, kinderen kunt verwachten en meer zijn populair.
  • Je kunt ook vragen stellen over je huidige situatie. Wellicht ben je verdrietig en denk je niet dat je ooit uit deze dip zult komen; dit kun je gerust stellen als een vraag aan een medium.
  • Contact leggen met overledenen is een specialiteit van sommige mediums. Je kunt dit soort mediums dus gerust vragen stellen over de overledene en of hij of zij een boodschap voor je heeft.

Andere vragen stellen aan een medium is uiteraard ook mogelijk. Houdt er rekening mee wat voor soort medium het is en pas je vragen daar op aan.

Voor meer info : http://www.gratismediumchat.nl/gratis-medium-chat/