Forom
Image default
Sport

Sportbekers en andere prijzen voor iedere sport die je kunt bedenken

Voor sportbekers, medailles en andere prijzen voor iedere gelegenheid ga je op zoek naar een leverancier die de productie in eigen beheer heeft. Dan heb je niet alleen veel keuze uit verschillende soorten prijzen maar je kunt bestaande prijzen ook optimaliseren. Zo vind je voor ieder evenement, of dat nu sport-gerelateerd is of niet, de perfecte prijs.

Wanneer kies je voor een sportbeker?

Sportbekers zie je vaak terug bij meer individuele sporten zoals judo of tennis. Maar ook buiten de sportwereld komen deze prijzen vaak voorbij. Veel organisatoren kopen een wisselbeker als trofee bij een pubquiz bijvoorbeeld. Of als trofee bij een teambuildingevenement zoals een escape room. En wat dacht van je een sportbeker die gebruikt wordt bij het maken van een surprise met Sinterklaas? Het komt er eigenlijk op neer dat je fantasie de enige beperkende factor is!

En wanneer bestel je een medaille?

Medailles bestellen is handig bij teamsporten. Iedere speler is belangrijk dus het is ook logisch dat iedere speler beloond wordt voor zijn of haar inzet. Medaille kun je daarnaast eenvoudig persoonlijk maken door bij het bestellen zelf aan de voorzijde een afbeelding toe te voegen en aan de achterkant een opdruk met tekst.

En andere sportprijzen?

Medailles en sportbekers zijn twee veel voorkomende sportprijzen. Maar er zijn nog veel meer verschillende sportprijzen. In de paardensport worden er meestal rozetten in verschillende kleuren uitgereikt. Bij sportgala’s krijgen winnaars vaak een glazen award. En vergeet natuurlijk de kampioensschaal niet die de landskampioen voetbal in ontvangst mag nemen. Een kampioensschaal kopenbrengt nog als extra voordeel met zich mee dat je hem kunt laten graveren. Dat ziet er veel netter en professioneler uit. Bovendien heb je veel meer ruimte voor een persoonlijke boodschap dan bij een sportbeker.