Forom
Image default
Vervoer en transport

Dit bedrijf uit Deurne levert geweldige truckservice door heel Nederland

HTD Deurne B.V. is een familiebedrijf dat in 2000 is opgericht. Inmiddels zitten zij dus al een aantal jaren in hun vak en hebben zij veel ervaring in wat ze doen. Het bedrijf specialiseert zich in het onderhouden van vrachtwagens en heeft een truckservice waar veel transportbedrijven al van profiteren. Voor het onderhoud aan uw vrachtwagen staan de ervaren medewerkers van het bedrijf in Deurne voor u klaar. Ze begrijpen namelijk hoe belangrijk het is dat uw personeel veilig met uw auto’s de weg op gaan.

Voor iedere vrachtwagen wordt er onderhoud uitgevoerd

Door de vele jaren ervaring is het personeel van HTD Deurne B.V. al allerlei verschillende soorten wagens tegengekomen. Inmiddels bieden ze dus een volledige truckservice voor iedere bedrijfswagen die u bij het bedrijf in Deurne brengt. Dit houdt in dat onderhoud en reparatie aan uw wagen in Deurne geleverd wordt. Op deze manier bespaart u hoge kosten voor uw bedrijf omdat u reparaties en onderhoud snel door het bedrijf uit laat voeren. Door snel te handelen vermijdt het bedrijf dat de mankementen aan uw auto groter worden en zo blijft het dus bij kleine reparaties.

Complete truckservice voor uw wagen

Een complete truckservice in Deurne betekent dat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over de kleine handelingen zoals het verversen van de olie of het vervangen van ruitenwissers. Hoewel het lijkt dat dit maar kleine dingen zijn, heeft dit toch veel impact voor de veiligheid op de weg. Door voor dit soort onderhoud aan uw vrachtwagen voor HTD Deurne B.V. te kiezen hoeft u hier zelf niet meer aan te denken.

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan op de website van htddeurne.nl om een goed beeld te krijgen van wat HTD Deurne B.V. met hun truckservice voor uw bedrijf kan betekenen. Doorgebruik te maken van de snelle service hoeft u uw vrachtwagen enkel naar Deurne te brengen, binnen de kortste keren is het onderhoud uitgevoerd en gaat u weer veilig de weg op.