Forom
Image default
Sport

Heuprotatie binnen squash

Focus op de lichaam/heuprotatie en de gewichtsoverdracht. Je racket moet al in de juiste positie staan voordat je de bal laat vallen. De kracht met deze slag moet vooral via de arm worden opgewekt.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Quality Squash Stores. Een grote Nederlandse squash webshop.

De fout die sommige mensen maken is dat ze de bal te dicht bij het lichaam laten vallen en dat heeft een negatieve invloed op de swing. Zorg ervoor dat je jezelf genoeg ruimte geeft om je volledig in te zetten voor de swing en een gezonde follow through te produceren terwijl je bezig bent.

De volgende stap in deze progressie is om de bal één keer te laten stuiteren voordat je hem vanuit een statische positie raakt. Laat niets los wat je eerder hebt gedaan. Je bent nog steeds in een statische positie en er is geen longeren naar voren.

Concentreer je op het zwaaiwerk dat je gedaan hebt voordat je de bal liet stuiteren.

De enige variabele die sommige spelers zouden kunnen verkiezen, is het gooien van de bal tegen de zijwand en het één keer laten stuiteren vooraleer de bal aan de beroerte deel te nemen. Het kan echter moeilijk zijn om regelmatig contact te maken op hetzelfde punt.

De backhand swing is een ingewikkelde zaak. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tennis, heb je niet de mogelijkheid om extra steun te bewijzen met je andere hand/arm. Nou, je hebt waarschijnlijk de optie, maar het is niet praktisch in de context van een squash-spel.

Een dubbelhandige schot zou uw bereik en bereik beperken.

Soms hebben spelers moeite om zich aan te passen aan het gevoel van een squashbal. Dus er is de mogelijkheid om die backhandschommel te verbeteren met behulp van een schuimbal. Je kunt zelfs de schommel van de tweede bounce van de schuimbal oefenen.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Quality Squash Stores. Een grote Nederlandse squash webshop.

Het is een eenvoudige routine. Strek je arm uit en laat de bal op een comfortabele lengte van je lichaam vallen.
Het idee om de bal op een comfortabele afstand te laten vallen is om jezelf voldoende gelegenheid te geven om te werken aan je gewichtsoverdracht via het schot.

Tijdens het uitvoeren van deze oefening, werken aan het verkrijgen van zoveel mogelijk heuprotatie als je kunt. Als je je iets meer op je gemak voelt met de schommel, begin dan met het toevoegen van wat beweging aan de oefening door een paar stappen te nemen. Niet alleen om de uitdaging een beetje te vergroten, maar ook om de spelsituatie zoveel mogelijk na te bootsen.

De realiteit is dat als de bal te ver voor je uit ligt, je de kracht verliest die in de backhand swing wordt gegenereerd. Dus, voor een deel gaat het er bij deze oefening om jezelf te leren begrijpen wat de juiste slag-afstand voor je is en te weten wanneer je moet zwaaien.

Als je je comfortabel voelt met je swing, kun je hem echt laten scheuren.

Het is een ingewikkelde vaardigheid om de backhand van de achterwand af te slaan. Je kunt er alleen maar beter in worden met zinvolle oefeningen. Ruimtelijk bewustzijn is hier een belangrijk element.

Voed de bal gewoon in de voormuur, met het oog op een diepe landing. Sla de squashbal hard en diep voordat je hem van de stuiter op de achtermuur haalt. Houd de cyclus zo lang mogelijk gaande.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Quality Squash Stores. Een grote Nederlandse squash webshop.

Het verlengstuk hiervan is om terug te gaan naar het kanaal van de kegels langs de zijkant van het veld. Houd de schoten binnen dit kanaal, maar laat de bal elke keer weer tegen de achterwand stuiteren.

Een schot dat niet genoeg wordt besproken is de backhand serve. Het is potentieel de meest waardevolle opslag in het boek, om verschillende redenen. Het is een ongelofelijke aanwinst om te hebben bij het serveren vanaf de forehand kant van de baan.

Doe jezelf een plezier en oefen deze dienst uit. Ofwel doe het gewoon als een solo oefening en verzamel de bal elke keer, of speel het met een partner. Je partner steekt gewoon de bal terug naar je toe, en je vangt de bal en slaat de volgende opslag.

Wat hebben squash en voetbal gemeen? Niet veel.

Maar een minivoetbaldoel kan handig zijn voor iemand die bereid is om aan de backhandslag te werken.

Ga op de T-lijn staan en laat de bal vallen, zodat hij één keer kan stuiteren. Speel dan je backhand tegen de voormuur.

Plaats de mini-doelpalen in het linker servicevak. De taak is eenvoudig, laat de squashbal in het doel landen.
Conclusie
Hoe waardevol is de backhand in squash? De backhand wordt voor het grootste deel gebruikt om een speler in de wedstrijd te houden. Een verdedigende truc.

Echter, als je het goed genoeg verfijnd hebt, kan het als dodelijk wapen gebruikt worden.

De kern van deze fascinerende campagne werd gevormd door de bijdrage van een groep fitnessexperts, die de sportcodes op een schaal van 1-5 beoordeelden. Vijf zijn uitstekend en één is serieus gemiddeld – net als sommige van de inhoud die de auteur van dit artikel in de loop der jaren heeft geproduceerd.

Verbranding van Squash Calorieën
De andere fascinerende berekening werd gedaan voor de verbrande calorieën. Vijf betekende dat er meer calorieën werden verbrand en één betekende dat de sporters in wezen deelnamen aan een spel van tiddlywinks.

De deskundigen zeiden – en u bent het hier misschien niet noodzakelijkerwijs mee eens – dat squash een 4,5 scoorde voor cardio-duurzaamheid, een 5 voor spierduurzaamheid en maar liefst 5 voor verbrande calorieën. Deze drie elementen bleken de bepalende factoren in deze studie.
Nu weten we dat deze studie een bron van enorme discussie was, maar we zijn er toch mee bezig, omdat de woordspeling bedoeld is en omdat we dat kunnen.

Wat een Squash-speler nodig heeft
De

https://www.qss-squash.nl/