Forom
Image default
Vervoer en transport

Veilig op de weg met een rolstoeltaxi van Noot

Noot is een bedrijf dat veel mogelijkheden biedt, zo ook rolstoeltaxi’s. Misschien kent u Noot wel van de busjes die vaak op straat te zien zijn, dat kan zomaar een taxi, bedrijfsvervoer of een rolstoeltaxi zijn. Het is erg belangrijk dat de gebruiker zich veilig en vertrouwd voelt in de rolstoeltaxi, daarom investeert Noot hier extra in. Alle chauffeurs hebben certificaten behaald en rijden dus erg veilig. Daarnaast luisteren zij altijd naar uw wensen en rijden zij natuurlijk ook nog extra voorzichtig als u dat prettiger vindt. De rolstoeltaxi’s van Noot kenmerken zich doordat zij keer op keer weer precies op tijd bij u zijn. Wij vinden het vervelend als u lang moet wachten en daarom zijn wij altijd op tijd!

Met zijn allen in de rolstoeltaxi!

Wanneer u met een (klein) groepje een rolstoeltaxi wilt huren, is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit heeft voor jullie als voordeel dat de kosten per persoon lager zijn en dat er natuurlijk nog meer gezelligheid aan boord van de rolstoeltaxi is! Onze rolstoeltaxi’s zijn geschikt voor maximaal vier rolstoelgebruikers. Daarnaast kunnen er ook nog enkele begeleiders en/of passagiers mee. Wij rijden op erg veel plekken in Nederland en zijn daardoor erg flexibel qua afstanden. Zo brengen wij u graag naar het vliegveld, zo gaat u op een aangename en ontspannende manier op reis zonder allerlei zorgen. Maar wij brengen u ook naar uw favoriete concerten, leuke musea en de gaafste dagjes uit!

Wij weten precies waar u blij van wordt!

Als u gebruik maakt van de rolstoeltaxi van Noot, dan hoeft u zich echt helemaal nergens zorgen over te maken! Onze rolstoeltaxi’s zijn namelijk allemaal uitgerust met een speciale lift, hiermee zetten wij u en uw rolstoel makkelijk in de taxi. Geen gedoe met lastige constructies bij ons dus! Daarnaast rijden wij erg rustig over drempels en op de weg en kunt u altijd een dutje doen als u moe bent. Door onze 40 jaar ervaring weten wij precies waar u blij van wordt!

Contact opnemen

Neem snel contact op met Noot, wij zijn gevestigd in het Gelderse Ede. U kunt ons ook bellen of mailen, wij zullen altijd zo snel mogelijk contact met u opnemen!  

Voor meer info :