Forom
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een container huren Enschede: Mag je hem zomaar neerzetten?

Een container huren Enschede: Mag je hem zomaar neerzetten?

Als je een container gaat huren in Enschede dan moet je hem natuurlijk wel ergens neer kunnen zetten, uiteraard ook waar je hem nodig hebt. Maar kun je hem zomaar overal neerzetten? Of heb je een vergunning nodig?

Op eigen erf

Wanneer op jouw eigen erf ruimte hebt om een container te plaatsen dan is dat natuurlijk ideaal. Zolang de chauffeurs de container gemakkelijk neer kunnen zetten en weer op kunnen halen moet dit geen probleem zijn. Alleen kun je de container beter ergens anders neer zetten wanneer er tegels of stenen liggen, dat kan schade opleveren.

Op een parkeerplaats

De meeste containers passen prima op een parkeerplaats in Enschede, en zolang je hier geen hinder aan het overige verkeer toebrengt moet dit ook voor niemand een probleem. Alleen is het een ander verhaal wanneer je in jouw buurt een parkeervergunning nodig hebt, dan zal je waarschijnlijk voor jouw container ook een vergunning nodig hebben. In dat geval moet je even contact opnemen met de gemeente voordat je de container laat plaatsen.

Hoelang een container huren Enschede

Meestal kun je een gehuurde container voor enkele maanden laten staan zonder problemen en zonder extra kosten. Ideaal dus wanneer je een grote klus hebt waarvoor je een container huren Enschede moet.

In principe moet het dus geen probleem zijn om een container te huren in Enschede en hier een staplek voor te vinden, maar wanneer je niet zeker weet of je de container wel op de parkeerplaats neer mag zetten dan moet je dus inderdaad met de gemeente van Enschede contact opnemen. Maar vaak valt het wel te regelen om een vergunning voor jouw container te krijgen

Voor meer info : http://www.busschercontainers.nl/container-huren-enschede/