Forom
Image default
Zorg

Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

 

Last van vermoeide gewrichten of heb je een blessure opgelopen bij het sporten? Fysiotherapie kun je daar vaak van af helpen. Fysiotherapie in Capelle aan de IJssel is speciaal voor sporters die blessures hebben (gehad). Het volgen van fysiotherapie in Capelle aan de IJssel wordt gecombineerd met sporten met een personal trainer.

De combinatie van fysiotherapie en sporten

De fysiotherapie praktijk in Capelle aan den IJssel is speciaal voor sporters. De fysiotherapie in Capelle aan den IJssel combineert namelijk fysiotherapie met een sporten. Ze hebben een samenwerking met de sportschool uit Capelle aan den IJssel. Een personal trainer helpt je met effectief bewegen en sporten. Vaak is dit gericht op fitness oefeningen, maar het kan ook iets anders zijn, zoals bijvoorbeeld het weer opnieuw opbouwen van kracht. Een personal trainer is helemaal op jou afgestemd en in samenspraak met de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel wordt er snel gewerkt aan jouw herstel. De personal trainer helpt jou niet alleen om te motiveren, maar ook om op de juiste manier te sporten, zodat de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel er ook baat bij heeft.

Hoe werkt het?

Ben je een sporter en wil je fysiotherapie in Capelle aan den IJssel gaan volgen? Allereerst maak je een afspraak bij de praktijk van de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Vervolgens stelt de fysiotherapeut de klachten vast en koppelt een personal trainer aan jou. De personal trainer helpt jou bij het opnieuw fit en gezond te worden. Hierbij houdt de personal trainer rekening met jouw mogelijkheden. Ze geven advies over fitness oefeningen het meest passen bij je doelstellingen. Ook leggen ze uit hoe je de fitness apparaten op de beste manier kunt gebruiken.  De voordelen van de combinatie van fysiotherapie in Capelle aan de IJssel en een personal trainer is dat je weer sneller sterker en gezond bent. Ook leer je weer het sporten opbouwen en voorkom je andere blessures tijdens de tijd dat je fysiotherapie in Capelle aan den IJssel volgt.