Forom
Image default
Zorg

Wanneer u thuiszorg nodig heeft, kiest u voor HappyNurse

Ooit zal u of een van uw naasten ermee te maken krijgen: thuiszorg. U heeft voor een korte of lange duur thuiszorg nodig vanwege revalidatie, ouderdom of dementie. Natuurlijk niet iets om naar uit te kijken, maar wel fijn dat deze hulp bij u aan huis wordt geboden. De gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen van HappyNurse staan dagelijks voor u klaar om u zo goed mogelijk te assisteren bij uw persoonlijke en dagelijkse verzorging. Thuiszorg aanvragen doet u op de website van HappyNurse.

Thuiszorg van HappyNurse

U kunt thuiszorg aanvragen bij diverse situaties. Anders dan vaak gedacht, is thuiszorg niet alleen voor ouderen. Ook wanneer u een operatief heeft ondergaan of wanneer u hulpbehoevend bent vanwege letsel of aandoening, kunt u aanspraak maken op thuiszorg. HappyNurse heeft zes verschillende vormen van thuiszorg. De thuiszorgdiensten op een rijtje:

  • Verpleging aan huis
  • Persoonlijke verzorging
  • Begeleiding aan huis
  • Dementiezorg
  • Nacht-of 24-uurszorg
  • Palliatieve zorg aan huis

Elke vorm van thuiszorg vergt weer een eigen persoonlijke verzorging. Hiervoor heeft HappyNurse gespecialiseerde verzorgenden en verpleegkundigen om u zo goed mogelijk bij te staan bij uw dagelijkse taken.

Omdat zorg in huis toch vaak een persoonlijke en vertrouwde aanpak vraagt, komen de medewerkers van HappyNurse zoveel mogelijk uit uw eigen omgeving. Hierdoor kunnen ze snel reageren en u ziet zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Dit schept een band en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Hoe vraagt u thuiszorg aan?

Wanneer u merkt dat bepaalde dagelijkse handelingen niet meer zo makkelijk gaan, dan kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden op de website van HappyNurse. Nadat zij uw aanvraag hebben ontvangen, neemt een wijkverpleegkundige direct contact met u op om uw situatie te bespreken. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om een thuiszorgplan met u op te stellen.

Ook als u al mantelzorg ontvangt, kunt u in aanmerking komen voor thuis. Vaak met het idee om deels thuiszorg te verlenen en uw mantelzorger te assisteren en te verlichten. U heeft thuishulp nodig? Wacht niet langer en neem contact op met HappyNurse. Op de website kunt u direct thuiszorg aanvragen. Een verwijzing van uw huisarts is niet altijd nodig.

De thuiszorgteams van HappyNurse

Wijkteams van HappyNurse zitten verspreid door het land. Daardoor is de kans groot dat u thuiszorg ontvangt door gespecialiseerde verpleegkundigen uit uw eigen buurt. Vraagt u zich af wat thuiszorg kost? Ook deze informatie ontvangt u zodra u contact opneemt met een van de wijkteams van HappyNurse. In de meeste gevallen wordt thuiszorg vergoedt door uw gemeente.

Over HappyNurse

HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel. De missie van HappyNurse is: ‘Happy Nurse. Happy Patiënt’. Rond dit uitgangspunt bouwt HappyNurse we met passie en toewijding aan om de zorg steeds verder te verbeteren.

Voor meer info : https://happynurse.nl/thuiszorg