Forom
Image default
Zorg

Kies voor dry needling Nijmegen

Kies voor dry needling Nijmegen en ga voor weer pijnloos en vrij kunnen bewegen. Heeft u veel last van nekpijn? Zorgt de hevige nekpijn inmiddels ook voor hoofdpijnklachten, duizeligheid en andere uitstralende pijn? Dan is de kans groot dat u een verdikking heeft in een spier die dit veroorzaakt. Wanneer houdingsoefeningen en massages geen soelaas meer bieden, kan een fysiotherapeut een andere behandeling proberen, namelijk: dry needling in Nijmegen. Dit is een behandelmethode bedoeld om de hiervoor genoemde klachten te bestrijden. Dry needling is een behandelmethode die uitgevoerd kan worden door een fysiotherapeut. Goed om te weten is wel dat niet iedere fysiotherapeut hiertoe bevoegd is.

Wat is dry needling precies?

Zoals gezegd is dry needling Nijmegen een behandelmethode die erop gericht is u af te helpen van uw klachten. Wanneer u last heeft van een verdikking in een spier in bijvoorbeeld uw nek, rug of been, dan kan dry needling Nijmegen voor u wellicht uitkomst bieden. Zoals misschien al wel te herleiden valt uit de term zelf, wordt er bij dry needling in Nijmegen gebruik gemaakt van naaldjes. Men prikt gedurende korte periodes een aantal keer in de zwelling van de spier. Wanneer deze behandeling een aantal keer herhaald wordt, zal de zwelling afnemen of verdwijnen en zult u weer klachtenvrij zijn. Hoe veel behandelingen er nodig zijn, verschilt per persoon.

Weer pijnvrij de dag door

Wanneer u al gedurende lange tijd last heeft van spierklachten, wilt u hier graag zo snel mogelijk vanaf komen. Het hebben van spierklachten kan heel hinderlijk zijn. Naast het feit dat de spierklacht zelf voor veel pijn kan zorgen, kan het ook andere klachten met zich meebrengen. Zo kan een verdikking in een spier in uw nek ook voor hoofdpijnklachten of duizeligheid zorgen. Nog meer reden om er dus zo snel mogelijk vanaf te komen! Waar wacht u nog op? Weg met die pijn! Kies voor dry needling in Nijmegen en laat u helpen door een expert.Gerelateerde artikelen

Wat is de VGZ collectiviteitskorting?

Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Wanneer u thuiszorg nodig heeft, kiest u voor HappyNurse