Forom
Image default
Aanbiedingen

Een champagnetoren huren

Welke champagne past het beste bij jou?

Wil je een champagnetoren huren dan is het natuurlijk belangrijk om te weten welke champagne het beste bij jou past. Is dit een luxe Ferrari? Een Moët et Chandon, ga je voor de Magnum of wordt het geen champagne en ga je voor een Cava?

Moët et Chandon champagnetoren

Moët et Chandon is hét champagnemerk waar de meeste Nederlanders aan denken bij een betaalbaar premium merk. Wil je een niet te zoete champagne en gaan voor iets wat zeker luxe aanvoelt en proeft, dan is dit een goede optie. Een champagne die onder velen geliefd is en zal zijn.

Champagnetoren huren met Dom Perignon

Ga je voor een luxe champagne? Dan kun je denken aan een Dom Perignon 2006. Een fles van deze champagne zal je dan ook zo’n € 150 kosten, maar dan heb je ook wat.

Een zeer selectieve keuze in druiven zorgt er voor dat de champagnes van Dom Perignon vrijwel altijd top kwaliteit zijn.

Oudinot Brut

Bij een champagnetoren huren kun je ook gaan voor misschien wel de beste champagne in prijs kwaliteit verhouding. Waar de Dom Perignon alleen maar kwaliteit uitstraalt (waar je dan ook voor betaalt), kun je ook gaan voor de toegankelijke Oudinot Brut. Deze champagne is een fijne mix van de Chardonnay en Pinot Noir druif. Doordat deze fles een klein zoet hintje heeft is dit de ideale fles  en kost deze je maar een euro of twintig.

Er is genoeg keuze op de kaart van de ‘’bubbelwijnen’’. Wil je bij het huren van een champagnetoren niet gaan voor een champagne? Dan kun je ook altijd een keus maken voor een Prosecco of bijvoorbeeld een Cava. Waar Prosecco je een meer fruitigere smaak geeft, is Cava een vooral milder broertje van champagne. Als je voor deze opties gaat kun je ook al gaan denken aan flessen in de prijsklasse onder de 10 euro.

Voor het huren van een champagnetoren is er dus genoeg keuze. Zo weet je zeker dat met het huren van een champagnetoren jouw volgende evenement een knaller wordt. En dat is toch wel het belangrijkste. Een evenement is pas echt een succes als er gefeest wordt. En zonder champagnetoren is er geen alcohol. En zonder alcohol is er geen feest.

https://www.barcompany.nl/