Forom
Image default
Mode en Kleding

Een tas, je kunt er niet genoeg hebben

Een tas, je kunt er niet genoeg hebben 

Heel veel vrouwen hebben meer dan een tas voor hun gerief in te bewaren. Over het algemeen zijn dat gewoon standaard handtassen waarmee ze over straat lopen. Maar heb je ook wel eens gedacht om een uniek en exclusief tas te kunnen scoren? Vrouwen nemen sowieso heel veel mee als ze ergens heen gaan.

Heb je nog een ouderwetse portemonnee

Oude portemonnees kun je eigenlijk overboord gooien die zijn ouderwets. Tegenwoordig betalen wij niet meer zoveel met muntgeld. Enkel nog maar met briefgeld of met een pas.  Waar bewaar je al die pasjes dan in? Nou er zijn heel veel leuke portemonnee tasjes te verkrijgen. Scheelt ook weer dat je geen grote tas hoeft mee te nemen naar een winkel want het is klein en compact. Daar tegenover heb je ook een grote tassen als je bijvoorbeeld over de boulevard wil lopen en besluit even op het strand te liggen dan kies je uiteraard voor een strandtas die je hier strandtas groot kunt verkrijgen. Vooral als je veel mee wilt nemen is dit geen overbodige luxe. Hierin kun je koelelementen in doen als je wat flesjes drinken wil meenemen, want een grote koelbox neem je niet zomaar mee voor een paar uurtjes plezier.  Strandlaken en andere benodigdheden kun je er makkelijk in kwijt.

Lunchen met een clutch tas

De clutch tas bestaat eigenlijk eeuwen en werd zowel door mannen en vrouwen gedragen als een soort van buideltasje om hun geld en andere kleine koopwaren in te bewaren. In de loop der jaren heeft de clutch tas een grote transformatie ondergaan en is bijna niet uit het straatbeeld weg te denken.  Naast portemonnee tasjes heb je ook een clutch tas die je gewoon kunt gebruiken voor een lunch en deze tas gebruiken dames ook als ze naar een sjiek feestje gaan. Deze tasjes kunnen eruitzien als een soort envelop en worden wel eens envelop tassen genoemd. Het ziet er heel elegant uit en daarnaast heb je ze ook in allerlei andere vormen en stoffen. Zo heb je de tasjes n ribbeltjes in rieten en katoen en in leer maar ook met franje en andere dingetjes om je tas te verfraaien. Je kunt een clutch tas op verschillende manieren dragen. Zowel in de hand of aan een schouderriem zijwaarts langs je lichaam. De trend is tegenwoordig hoe kleiner de tas, hoe fijner de details zijn.