Forom
Image default
Mode en Kleding

TIP: De beste babykleding voor meisjes

Je hebt je wieg klaar, je hebt de verfkleur van je kinderkamer uitgezocht en je hebt babynaamboekjes gelezen tot je ogen wazig worden. Nu gaan we zoeken naar welke kleding het beste bij je kleine bundel van vreugde past als ze arriveert. Hier zijn enkele tips voor babykleding om de beste kleding voor uw dochter of zoon te kopen.

Schoenen

U hoeft geen geheel nieuw paar schoenen te kopen als uw baby haar huidige paar ontgroeit. Baby’s groeien snel en schoenen kunnen duur zijn, dus het is niet nodig om elke keer dat ze wat groter wordt een nieuw paar schoenen te kopen.

Accessoires

Omdat je je kleintje overal mee naartoe kunt nemen, is het belangrijk om er modieus uit te zien en toch comfortabel te zijn. Daarom houden we van hoeden, jassen en schoenen die zowel praktisch als stijlvol zijn.

Platte schoenen

Koop een goed paar platte schoenen om te dragen als je met je baby rondwandelt – degenen die een flexibele rubberen zool hebben zodat ze niet wegglijden op natte of besneeuwde oppervlakken! Het beste gedeelte? Je kunt deze chique items ook buiten het ouderschap dragen!

Jurken

Baby’s vinden het heerlijk om te kruipen en te bewegen, dus een gemakkelijke outfit die veilig en eenvoudig aan en uit te trekken is, is een goed idee. Een jurk laat ze bewegen zoals ze willen, terwijl het ook gemakkelijk is om luiers te verschonen wanneer dat nodig is.

Kledingoutfits

Kledingoutfits zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten, maar onthoud: welke kleur je ook kiest, zorg ervoor dat er iets donkerder in zit, zoals zwart, om te voorkomen dat vlekken zo vaak verschijnen. Lichtere kleuren zullen sneller verkleuren dan donkere!

Nachtkleding

Je baby ’s nachts warm houden is enorm belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat je voldoende nachtkleding geeft om hun lichaamstemperatuur gereguleerd te houden.

Katoenen

Katoenen kledingstukken zijn vooral goed voor de wintermaanden, maar als het een hete zomernacht is, kun je kiezen voor lichtgewicht opties zoals katoenen pyjama’s of zijden dwarsliggers. Overweeg om er ook een paar schattige sokken of babyslofjes bij te doen – bonuspunten als ze bij je outfit passen!

Bovenkleding

Er is een reden dat baby’s en peuters bovenkleding nodig hebben: zelfs bij warm weer verliezen ze snel warmte wanneer hun lichaam wordt blootgesteld aan wind of koele lucht.

Ademende stoffen

Zoek bij het winkelen naar bovenkleding naar jassen gemaakt van ademende stoffen (zoals fleece) of dunne lagen (zoals vesten). Het is het beste om stukken te kopen die de handen en voeten van uw baby bedekken – van nature koude ledematen – en die ritsen of drukknopen onder zijn kin hebben om te voorkomen dat hij zijn jas uittrekt.

Babypakjes online bestellen

Wanneer we babypakjes online bestellen is het belangrijk om te onthouden dat er enkele kleuren en stijlen zijn die beter passen bij de huidskleur van uw dochter.

lichtroze babypakje

Ook staat een lichtroze babypakje misschien niet zo goed bij de huidskleur van een kleine jongen; daarom is het absoluut noodzakelijk om te weten welke kleuren goed bij je babymeisje passen. Als ze bijvoorbeeld een donkere huid en haar heeft, is het het beste om zwarte of blauwe kledingstukken te vermijden, omdat ze haar er nog donkerder uit kunnen laten zien. Bron: STYLONIC