Forom
Image default
Mode en Kleding

4 tips om het aankomende koude winterweer te overleven

Het is bijna zover, de herfst en winter kloppen aan de deur. De temperatuur wordt kouder, de openhaard gaat hoger, de wegen worden gladder en het weer wordt dermate slechter. De een vindt het koudere weer fijn en de ander zeer zeker niet. Hieronder geven wij jou een paar tips om het winterweer te overleven.

Kleed je warmer

Niet alle warme kleding is stijlvol, maar dat kan het wel zijn. Zo zou je een in gold we trust hoodie aan kunnen trekken om stijlvol het weer te trotseren. Daarnaast kan je ook een warme sjaal aan doen in combinatie met handschoenen om zo open plekken te bedekken in het slechte weer.

Maak een kampvuur

Het lijkt misschien geen goed idee om buiten te gaan zitten in de winter, maar een kampvuur in de winter aansteken kan een onvergetelijk warm moment opleveren. Met vrienden in een cirkel om een open vuur zitten aan de heldere sterrenhemel van een winternacht, het idee zou zo uit een sprookje kunnen komen. Tevens houdt het vuur je warmer dan je van tevoren zou denken!

Ga bewegen

Een goede doorbloeding zorgt er voor dat je het minder snel koud krijgt. Ook wanneer je een lange tijd niet beweegt koelt je lichaam substantieel af. Ga die ene extra dag naar de sportschool, loop dat ene rondje na het eten extra of doe die ene oefening nou even thuis. Je lichaam en je temperatuur zullen je dankbaar zijn.

Zorg ten alle tijden dat je voeten niet afkoelen

Je verliest ver uit de meeste warmte bij je voeten. Denk er dus altijd aan om in huis sokken aan te doen of sloffen. Ga je naar buiten? Doe dan dikke wintersokken aan in plaats van enkelsokken, deze zullen namelijk niet genoeg warmte vasthouden en de rest van je lichaam daardoor doen afkoelen.

https://konceptstore.nl/collections/in-gold-we-trust