Forom
Image default
Onderwijs

Kadastrale info over Het Laar/Moerenburg

Mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in alles wat met de buurten Het Laar en Moerenburg te maken heeft, zouden eens een bezoek moeten brengen aan de website KadastraleKaart.com. Na een bezoek weet je echt alles als het gaat om met name de kadastrale gegevens van deze buurten.  

Hier vind je de relevante kadastrale gegevens van een buurt 

Eerst maar eens over KadastraleKaart.com. Deze website biedt steeds actuele kadastrale gegevens van ons land. De website is overigens niet van het Kadaster, dat wel alle gegevens aanbiedt die aangeboden worden op dit platform. Via de website kun je tal van rapportages opvragen. Deze zijn soms gratis, soms betaal je een klein bedrag. Mocht je vaker kadastrale gegevens nodig hebben, dan zou je eventueel ook een abonnement kunnen nemen.  

Hoeveel huizen worden bewoond en hoeveel staan er leeg? 

Informatie over Het Laar en Moerenburg vind je in overvloed op KadastraleKaart.com. Wat is precies de oppervlakte van de buurt en hoeveel huishoudens zijn er? Je leest er ook over de samenstelling van de huishoudens en over de bevolkingsopbouw binnen de buurten. Ook lees je of er sprake is van mensen die te maken hebben met een migratieachtergrond. Wat ook al nuttig is, is dat je een overzicht krijgt van het aantal woningen in de buurt. Dat aantal wordt weer opgesplitst in bewoonde en leegstaande huizen en huur- en koopwoningen. Verder wordt er nog onderscheid gemaakt tussen woningen die gemaakt zijn voor en na het jaar 2000. Ook krijg je een indicatie van de gemiddelde WOZ-waarde voorgeschoteld.  

Ook de buurtgrenzen worden precies aangegeven 

Ook als je meer wilt weten over de bedrijven die in de buurt gevestigd zijn, kun je prima KadastraleKaart.com bezoeken.  Ook de buurtgrenzen worden op de website precies aangegeven middels een handige kaart. Tenslotte krijg je ook nog eens een overzicht van alle straten die zich in de buurt van de door jou gezochte buurt bevinden. Overigens kun je vele meer informatie downloaden van KadastraleKaart.com. Soms kan het gaan om een buurt, soms over een perceel of over hypotheekinformatie. Zeer de moeite waard dus om de website eens te bezoeken.  

 

https://kadastralekaart.com/buurten/het-laar-BU08551707