Forom
Image default
Onderwijs

Opleiding systemisch werk en NLP practitioner

Systemisch werk is een methode waarmee je inzicht kunt verwerven in jouw plek in een systeem. Met een systeem wordt een geheel van relaties bedoeld. Denk aan het gezin van vroeger, jouw eigen gezin nu, het groepje rechtstreekse collega’s op je werk, je vriendengroep et cetera. Je leert wat voor jouw obstakels en belemmeringen vormen. Je zult patronen en valkuilen gaan herkennen.

Het doel van deze kennis die je opdoet is dat je je leven ten goede gaat keren. Dat het op het gebied van financiën, opvoeden van de kinderen, je relatie en je baan beter gaat dan het nu gaat. Dat je veel meer energie haalt uit dingen om je heen. Dat je meer liefde kunt ontvangen en doorgeven. Dat je meer jezelf wordt. Het is zeker geen eenvoudig proces. Het vergt inspanning, lef en geduld. Maar besef dat de trainers van De eerste verdieping veel ervaring hebben en weten hoe ze jou het beste kunnen steunen.

Volg een inspirerende NLP practioner opleiding

De NLP practitioner opleiding van De eerste verdieping kost €2.550. Dit bedrag is overigens vrijgesteld van BTW. De lessen zijn verdeeld over vijf blokken van drie dagen, in totaal dus vijftien lesdagen. In principe wordt je tussen 09.30 en 10.00 uur verwacht, maar er zitten ook een paar avonden bij. In dat laatste geval wordt je getrakteerd op een heerlijke warme maaltijd. Voor koffie en thee en de naslagreader hoef je ook niet extra te betalen. De NLP practitioner opleiding wordt officieel erkend. En er wordt net een stapje extra gezet. Voorbij alleen het cognitieve. Naast denken, gaat het in het leven namelijk ook om beleven, wensen en dromen. Je zult ervaren dat de coaches inspirerend te werk gaan, aandacht hebben voor jou als persoon en toegankelijk zijn voor alle punten die jij inbrengt. We hopen dat we je enthousiast hebben gemaakt om een cursus te komen volgen bij De eerste verdieping. Hier volgen de adresgegevens zodat je je kunt opgeven.

Opleidingslocatie: Achterom 78, 2611 PS Delft

Kantoorlocatie: Achterom 1, 2611 PL Delft

Telefoon: 015-2125125

Voor meer info : https://www.1e-verdieping.nl