Forom
Image default
Eten en drinken

Catering Drachten voor uw catering in Friesland

Met Catering Drachten staat u zelf niet urenlang in de keuken. Wanneer u een buurtbarbecue, verjaardag, bruiloft of feest aan het organiseren bent, wilt u natuurlijk niet zelf de hele dag in de keuken staan om het eten voor uw gasten voor te bereiden. De beste oplossing is dan ook om een cateraar in te schakelen die het werk voor u gaat doen. Bij Catering Drachten bent u aan het goede adres en helpen wij u graag met het werk in de keuken. Uw gasten zullen opkijken van het hoge kwaliteit eten die wij zullen serveren.

 

Eenvoudig contact opnemen met Catering Drachten

 

U kunt onze diensten heel eenvoudig boeken. Wanneer u op ons contactformulier uw gegevens achter laat, bellen wij u op het gewenste tijdstip terug. Hier kunt u uw wensen, verwachtingen en eventuele dieetvoorkeuren bij ons toelichten. Wij verzekeren u dat we dit zullen meenemen bij onze gerechten en veranderen eventueel wat mogelijk is. Bij Catering Drachten staan we graag voor u klaar en helpen we u met alle liefde mee bij het kiezen van het juiste menu.

 

Wij bieden diverse gerechten aan waar al uw gasten van zullen watertanden. Met diverse buffetten zoals een lunchbuffet, koud en warm buffet, stamppot buffet, barbecue buffet en zelfs een Oklahoma barbecue zullen uw gasten maar al te graag in de rij staan voor het lekkere eten.

 

Of nu voor de 50e verjaardag van uw partner een cateraar wil doen of voor uw bruiloft: wij helpen u van A tot Z. Naast het vaststellen van het menu kunnen we u voorzien van bijpassende aankleding en dat alles ter plaatse aanwezig is. Hierdoor hoeft u zelf niet uren in de keuken te ploeteren en kunt u zelf genieten van het feest.