Forom
Image default
Eten en drinken

Zo serveer jij je taart in stijl

Verjaardagen staan er om bekend dat er altijd wel wat lekkers te halen valt. Je kan hierbij al snel denken aan een taart. Toch kan het moeilijk zijn om te gaan bepalen wat voor een soort taart je wilt en of je überhaupt wel taart wilt op je verjaardag. 

Het is belangrijk dat je bij jezelf goed na gaat wat voor een soort verjaardag je hebt en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Soms kun je met simpele oplossingen alsnog een lekkere taart serveren of misschien juist heel wat anders dan taart. 

Wel of geen taart

De eerste vraag die jij jezelf moet stellen is het feit of je wel of geen taart op je verjaardag wilt. De taartstandaard voor een taart kan op je verjaardag dus wel of niet gevuld worden. Als jezelf niet zo van taart houdt, is het belangrijk om geen taart te nemen. Daar haal jezelf namelijk geen plezier uit. 

Als je wel van taart houdt, maar er ontzettend veel verschillende mensen komen, valt het ook niet aan te raden om een taart te kopen. Dit komt doordat het heel erg moeilijk is om alle mensen een stuk taart te geven als je met heel wat mensen bent. 

De versiering

Natuurlijk denken heel wat mensen dat de versiering op de taart belangrijk is. Dit is het ook wel, maar als je geen taart hebt kun je de versiering ergens anders opmaken. Je kan bijvoorbeeld denken aan kleine muffins en daar je versiering op gaan maken. 

Muffins of koekjes kan je makkelijk serveren door middel van een Etagere. Een Etagere bij KNUS kopen kan dan een goede optie zijn. Natuurlijk kan je deze ook ergens anders kopen, maar vaak hebben vele winkels er toch een behoorlijk prijskaartje aanhangen. Dit valt bij KNUS vaak reuze mee in verhouding met andere aanbieders.