Forom
Image default
Eten en drinken

Online lunches, high tea, hapjes en buffetten bestellen doe je hier!

Catering bestellen in Venlo

Deze buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo heeft u in Venlo vele festivals en een bruisende centrum die u op uw dagje vrij kunt meemaken. GeÔnteresseerd in meer info over wat u kunt meemaken in Venlo? Bekijk dan dit linkje. Met zoveel leuke bezigheden, verbaast het u vast niet dat veel mensen en bedrijven op zoek zijn naar een online cateraar, alleen de beste kwaliteit levert. Het maakt niet uit of u een zakelijk event organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de beste catering uit Venlo belt u met Happie Delivery. De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke event doe je bij Cateraar Happie Delivery. Met onze online winkel heeft u uw catering in een handomdraai voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal in Venlo? U bent aan het juiste adres voor heerlijke middagmaaltijden, de beste fingerfood, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de meest heerlijke barbecue?s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de vuile vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch perfect?


 

Welke type catering bezorgen wij allemaal in Venlo?

De webshop van Happie Delivery staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden

Lunch bestellen in Venlo

De lekkerste Middag maaltijden regel je bij Happie catering in Venlo. Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld. 

High Tea bestellen in Venlo

Heeft u voorkeur voor iets uniekers dan een ordinaire lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met lekkere zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide sandwiches met roomkaas. Te regelen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volledig geen moeite. 

Buffet bestellen in Venlo

Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste avondmaaltijden van Venlo haal je hier. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Spaanse maaltijden tot soepbuffetten! Tevens, kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u compleet zelf welk menu wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering in Venlo

Ook zin in een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes bestellen in Venlo

onovertroffen en authentieke borrelhapjes regelen doet heel Venlo via de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaalDe hapjes worden geleverd in heel Nederland

Tapas bestellen in Venlo

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapasbuffet dat perfect past bij uw event.