Forom
Image default
Eten en drinken

Catering in Amsterdam bestellen gaat eenvoudig online

Catering regelen in Amsterdam

Die unieke plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo zijn er in Amsterdam tal van evenementen en een spetterende centrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Wilt u meer info over wat u kunt meemaken in Amsterdam? Volg dan deze link. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoeken naar een online cateringbedrijf, alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste gerechten uit Amsterdam gaat u naar Happie Delivery Catering. De beste gerechten regelen voor bijvoorbeeld een bachelorparty, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Cateraar Happie Delivery. In onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal in Amsterdam? U kunt bij ons terecht voor zalige middagmaaltijden, de meest originele fingerfood, de meest smakelijke avondmaaltijden, maar ook de meest heerlijke barbecue?s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het grillen en als laatst weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat is toch super?


 

Welke soorten catering leveren wij allemaal in Amsterdam?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery Catering in Amsterdam . Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De lekkerste Lunches laat je regelen Happie catering in Amsterdam. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verschillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunches per persoon verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld. Heeft u zin in iets luxers dan een normale lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, cheesecake en heerlijke ciabattas met roomkaas. Te regelen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is helemaal geen moeite. Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten van Amsterdam ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u geheel zelf welke gerechten wij aan uw gasten bezorgen. Wilt u een super gezellig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en originele borrelhapjes regelen doet heel Amsterdam in de online winkel van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen z?n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaalDe borrelhapjes worden geleverd in geheel Nederland Houdt u van deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapasmenu dat perfect past bij uw feestje.