Forom
Image default
Eten en drinken

Gebak bestellen

Brievenbusbanket.nl

Ambachtelijk Banket bestellen

Bij brievenbusbanket.nl kunt u ambachtelijk banket bestellen dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd kan worden. Het voordeel is dat de ontvanger nooit thuis hoeft te blijven om de bestelling aan te nemen.

Voor 23:59 banket bestellen is de volgende dag al in huis!

Verschillende soorten banket

Bij brievenbusbanket.nl hebben we zorgvuldig vier soorten ambachtelijk banket ontwikkeld. U kunt onder andere de volgende soorten banket bestellen; Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Banket.

Ook kunt u meerdere soorten banket in het zelfde doosje laten leveren, kies uw combinatiebox uit, voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en wij verzorgen de rest.

Thuiswerken en zakelijk bestellen

Inmiddels hebben we al meerdere bedrijven mogen blij maken met onze dienst. Veel personeel werkt momenteel thuis en missen het sociaal contact van de werkvloer.

Door brievenbusbanket.nl kunt u een zoom-meeting inplannen waar iedereen een ambachtelijk banket met een leuke boodschap krijgt en zo toch een gebakje met het team eten.

Voor alle mogelijkheden voor cadeautjes voor thuiswerkers kunt u contact met ons opnemen.

Ook grotere zakelijke bestellingen zijn mogelijk, denk hierbij aan een eigen logo op de doosjes of wellicht een ansichtkaartje in eigen huisstijl toegevoegd aan de order. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons.

Verjaardags Cadeau

De perfecte mannier om dit jaar je verjaardag met een grote groep vrienden of familie te vieren is een ambachtelijk banket bestellen van brievenbusbanket.nl

Op deze manier kunt u toch een gebakje eten met iedereen zonder dat er voor gereist hoeft te worden of dat er te grote groepen samen komen.

Ook is een ambachtelijk banket van brievenbusbanket.nl een leuk verjaardag cadeau om te geven, de ontvanger zal het erg waarderen om bij een heerlijk gebakje een persoonlijke verjaardags wens op een kaartje er bij te krijgen.

https://www.brievenbusbanket.nl/