Forom
Image default
Eten en drinken

Een heerlijke catering speciaal voor jou

 

Op zoek naar gemak en lekker eten? Zoek dan niet verder, met catering Haarlem heeft u de juiste keuze gemaakt. Catering in Haarlem staat garant voor smaakvol eten, wereldse gerechten en vooral gemak. Met het inhuren van catering Haarlem  hoeft u zelf namelijk niks te doen, de cateraar kookt voor u.

Wie is dan de cateraar?

De cateraar van catering Haarlem is niet 1 persoon, maar het zijn vijf personen. Catering Haarlem bestaat uit een klein team van vijf mensen met allemaal een liefde en passie voor koken. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de studie en hun passie voor koken en eten bracht ze bij elkaar. Na jaren voor vrienden en familie te koken hebben ze meerder kookcursussen gevolgd. Tijdens deze cursus leerden ze de kneepjes van het vak, bijzondere gerechten te kopen en leerden ze hoe ze het eten op een smaakvolle wijze kunnen presenteren. De cursus en liefde voor het eten bracht hen nog dichterbij  elkaar en na het afronden van de cursussen ontstond catering Haarlem.

Wat kun je eten?

Catering Haarlem heeft een uitgebreid menu wat ze aan haar klanten aanbiedt. Ze  bieden gerechten in diverse voren. Denk bijvoorbeeld aan een saladebuffet met diverse zelfgebakken broden. Ook is een koud en warm buffet mogelijk of een diversiteit aan hapjes. Catering Haarlem gaat altijd eerst in gesprek met de klant en overlegt wat er op het menu moet komen te staan. Daarna kijken ze wat ze kunnen aanbieden en welke gerechten ze daadwerkelijke gaan serveren. Alles wordt kant-en-klaar aangeleverd en indien nodig worden er ook warmhoudbakken mee genomen. ZO hoeft u alleen maar te zorgen voor gasten en dat alles op komt. Met catering Haarlem heet u geen omkijken naar het eten, het heerlijk eten wordt zo op jouw bord geserveerd. Eet smakelijk