Forom
Image default
Huishoudelijk

Tips en tricks voor een schone badkamer

De plek waar jij naar de wc gaat, waar jij je tandenpoetst, waar jij doucht, waar je je nagels knipt, je gezicht wast en nog veel meer. Ik heb het natuurlijk over de badkamer. Op deze plek probeer je schoon te worden en eigenlijk altijd waar iets schoon wordt, wordt iets anders vies. Als je je gezicht was wil je dus wel dat je badkamer schoon is, want anders krijg je nooit echt een schoon gevoel. Natuurlijk probeer jij je badkamer goed schoon te maken, maar denk je wel aan alles? Zijn er niet een paar plekjes die je per ongeluk vergeet terwijl ze wel van degelijk belang zijn? Hierbij krijg je van mij enkele tips en tricks over hoe jij ervoor kan zorgen dat de badkamer prachtig schoon is.

Als eerst moet je denken aan de douchekop. Je vraagt je waarschijnlijk af wat er nou precies kan gebeuren dat dit vies wordt. Nou, vrij veel! Er komt niet alleen kalk op de douchekop die ervoor zorgt dat de gaatjes verstopt raken. Hiernaast douche je met warm water en deze vorm van waterdamp stijgt op. De viezigheid stijgt dus samen met deze waterdamp en het komt dus op je douchekop terecht.

Hiernaast moet je ervoor zorgen dat je tegels en voegen goed schoon zijn. Als eerst even over de voegen. Een groot oppervlak van je badkamer bestaat uit tegels en als deze dus vies zijn lijkt je badkamer zelf ook heel snel heel vies. Het is belangrijk dat je regelmatig de badkamertegels schoonmaken. Als je dit goed wilt doen is het slim om gebruik te maken van schoonmaak azijn. Niet alleen de tegels maar ook de voegen moeten regelmatig schoongemaakt worden. Het schoonmaken voegen zorgt ervoor dat je badkamer een hele schone uitstraling krijgt. Ze worden door de jaren heen wat doffer en je kan dus ook lastig zeggen wanneer ze echt vies zijn. Pas wanneer je ze schoonmaakt zie je hoe mooi ze vroeger eigenlijk waren.

Voor meer info : https://voegxpert.nl