Forom
Image default
Bedrijven

Het verwerken van lonen echt eenvoudig gemaakt

De loonverwerking: zit je er eigenlijk wel op te wachten? Het antwoord is waarschijnlijk nee. Dat kan zijn omdat je niet genoeg specifieke kennis bezit en waarschijnlijk heb je er ook gewoon eigenlijk niet genoeg tijd voor. Hoe dan ook is het doen van de financiële administratie een klus die de nodige secure aanpak vereist maar niet iedereen weet hoe hij of zij dat moet aanpakken. Daarom is het wellicht voor veel mensen een beter idee om dit uit te besteden. Dat lijkt in eerste instantie misschien een fikse investering, maar het is wel een investering die zich uiteindelijk wel zal uitbetalen in de vorm van een werkontlasting en een betrouwbaardere en correcte salarisadministratie. Jij houdt meer tijd over voor de dingen waar je echt je tijd in wil steken en ondertussen zullen je werknemers ook tevreden zijn met de service die hen geboden wordt.

Een loonbureau kan een veelvoud aan diensten uit handen nemen. Zo is ook goed om te weten dat zij voor een salarisberekening bijvoorbeeld ook niet hun handen omdraaien. Dat stelt jou in staat om snel een antwoord te kunnen geven wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met het aannemen van nieuw personeel maar ook wanneer bijvoorbeeld de cao verandert of als de functiejaren nog moeten worden verwerkt.

Alle verzoeken worden binnen 24 uur verwerkt. Een groot voordeel hiervan is natuurlijk dat je snel je geld hebt wanneer je dat nodig hebt. Je werknemers kunnen op die manier ook rekenen op je, omdat jij hen natuurlijk ook precies kunt vertellen wanneer hun geld is overgemaakt. 

Ook ontzettend makkelijk is het feit dat je altijd de administratie van je financiën kunt inzien. Jij kunt natuurlijk meer inzien dan je werknemers: jij kunt de gehele administratie inzien. Maar ook je werknemers kunnen zeer eenvoudig hun eigen gegevens inzien en ook gelijk eventueel downloaden.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl