Forom
Image default
Beauty en verzorging

Effectieve behandeling tegen migraine

Last hebben van migraine is geen pretje, omdat het meer is dan een stevige hoofdpijn. Helaas is migraine vaak erfelijk en zou u hier zomaar last van kunnen hebben. Het is vaak lastig om uit te leggen wat migraine precies is, vooral aan mensen die het nooit hebben ervaren.

In de laatste jaren is er een positief effect aangetoond met het gebruik van Botox om migraine te behandelen. Ongeveer 70% van de migrainepatiënten hebben baat bij het gebruik van Botox. Het is dus niet nodig om uw hele leven met migraine rond te lopen, want er bestaat een oplossing die effectief is bewezen.

Gelukkig bestaat er tegenwoordig een behandeling migraine. Botox kan er namelijk effectief voor zorgen dat de hoofdpijn vermindert. Verschillende delen van het gezicht en de nek kunnen behandeld worden met Botox om migraineklachten sterk te doen afnemen. Deze botoxbehandelingen duren vaak niet langer dan 20 minuten en zijn pijnloos. De effecten van botox tegen migraine zijn na een paar dagen al te merken en houden wel 6 maanden aan. Na een korte behandeling neemt de frequentie van de migraine gemiddeld af van bijna zeven dagen per maand naar een dag per maand.

Na deze behandeling dicteert migraine uw leven niet meer en zult u zich opgelucht voelen. De duidelijke verlichting van klachten zal in het dagelijks leven goed merkbaar zijn. Want zeg nou zelf, zonder migraine is uw dag ineens een stuk prettiger.

Wanneer het effect van de behandeling ten eind komt, zal de spieractiviteit terugkeren. Als dit het geval is, dan is het tijd voor een volgende behandeling. Deze zal hetzelfde zijn als de eerste behandeling en het effect blijft even goed merkbaar. Mocht u een Botox behandeling overwegen, is het verstandig om uw verzekering te raadplegen. Het kan namelijk zo zijn dat de behandeling vergoed wordt door uw verzekeraar.

Voor meer info : http://www.faceland.nl