Forom
Image default
Gezondheid

Volg een dieet samen met een diëtist in Schiedam

 

Bent u niet tevreden met uw gewicht of uw voedingspatroon? Dan kunt u zich aanmelden bij een diëtist in de omgeving van Schiedam. Een dietist in Shiedam helpt je om te kijken naar je huidige voedingspatroon en bekijkt wel wijzingen er kunnen worden aangebracht. Voor ieder is het doel anders, zo wilt de een graag van die hardnekkige kilo’s afkomen en de ander wil graag gewicht behouden of heeft een ongezond gewicht. Een diëtist in Schiedam helpt je om je ideale gewicht te bereiken door een dieet op te stellen waarbij wordt gekeken naar jouw voedingspatroon

 

Wat doet een diëtist uit Schiedam

In Schiedam zijn er  verschillende praktijken met een diëtist die ervaring en kennis van diverse diëten en voedingspatronen heeft. Elke praktijk heeft zijn eigen aanpak. Zo is de een gespecialiseerd in het helpen van mensen naar een gezond gewicht en is de andere dietist in Schiedam gericht op mensen die graag veel kilo’s kwijt willen. Voor kinderen is vaak ook een andere aanpak nodig, een kind heeft vaak nog diverse soorten groenten en voedingstoffen nodig. Tevens is het mogelijk om speciale diëten op te stellen. Dat is handig als je een bepaalde voedselallergie of -intolerantie heeft en je het lastig vindt om gevarieerd te eten. Een dietist in Schiedam kijkt daarom ook altijd naar de wensen en behoeften van de klant.

Afvallen op een bijzondere manier

De diëtist in Schiedam kijkt als eerst naar je voedingspatroon. Naar de momenten waarop je eet en naar wat je eet. Gedurende enkele weken zoekt de diëtist in Schiedam uit van welke voedingsmiddelen jje binnenkrijgt, welke goed voor je zijn en welke voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je je doel niet kunt bereiken. Er wordt een nieuw voedingspatroon opgesteld, dit kan zijn dat er minder eetmomenten worden in gelast of dat je andere voedingsmiddelen moet gaan eten. Ook kan het zijn dat je andere hoeveelheden moet gaan eten. Een dietist in Schiedam kijkt precies naar wat je lichaam nodig heeft.Op die manier kun je verantwoord beginnen met een nieuw eetpatroon.