Forom
Image default
Marketing

Zo hoog mogelijk in google

Zo hoog mogelijk in google, tegenwoordig is dat heel belangrijk als je wil dat je online goed te vinden bent. Maar daar komt nog wel heel wat bij kijken, iets wat misschien niet iedereen weet 

Een adwords campagne beheren is bijvoorbeeld ook niet iets wat je zelf even makkelijk oppakt. Adwords is het onderdeel van google waarmee je tegen betaling je advertentie hoog kan laten staan in google. Dat is echt niet zo eenvoudig als het klinkt, dus een professional in internet marketing delft is zeker een overweging waard.

Met alleen betaalde promotie in google kom je (helaas) niet zo ver. Het is ook belangrijk dat je te vinden bent tussen de gewone zoekresultaten van google, ook wel de organische resultaten genaamd. Om dat voor elkaar te krijgen, is het ten eerste belangrijk dat je een goede website hebt. Dat wil zeggen dat er voldoende relevante content op je website staat en dat deze ook correct is ingedeeld, zodat google deze kan indexeren. Het doel is om op zoveel mogelijk relevante pagina’s jouw linkjes gekoppeld aan een relevante zoekterm, uit te zetten. Wanneer dit goed genoeg gespreid en voldoende gebeurt, zal je vanzelf steeds hoger in google komen te staan.

Het is wel belangrijk om hier toch enigszins voorzichtig mee te zijn. Je kunt niet zomaar overal je zooi gaan spammen, want dat zal zeker niet aan de aandacht van google ontgaan. En wanneer google erachter komt dat je zo bezig bent, kunnen zij heel makkelijk een straf uitdelen. In het ergste geval ontnemen zij je dan je positie in google en kun je feitelijk opnieuw met alles en is al je moeite voor niks geweest. Wees daar dus voorzichtig mee en als je zelf niet weet wat je doet, investeer dan misschien toch liever in een derde partij die jou daarbij kan helpen.

Voor meer info : http://www.e-conomy.nl