Forom
Image default
Vakantie

De mooiste huizen in de Ardennen

Het beste Huis huren Ardennen is  een site die de mooiste huizen aanbiedt voor een vakantie in de Ardennen. Alle huizen zijn door ons herkend en goedgekeurd. Op onze site kunt u alle huizen vergelijken en sorteren op wensen en prijs. Daarnaast kan er via ons ook het ticket worden geboekt, en zijn de prijzen die u ziet op de site ook echt de tarieven. En zult u achteraf nooit teveel betalen. Daarnaast zijn wij ook uw gids op vakantie en begeleiden wij u  indien u dat wilt. Onze werknemers weten alles van de Ardennen en voor vragen kunt u altijd bellen. 

Waarom een huis boeken via ons?

Wij hebben een team zitten in de Ardennen, die elke woning inspecteert en beoordeeld. Komt een huis bij ons niet door de keuring dan zullen wij deze namens de eigenaar ook niet aanbieden op onze site. Wij kijken naar de veiligheid van een woning is er een brandblusser aanwezig en werkt alles goed. Zo kijken wij of de verwarming het goed of de dingen die huisje allemaal te bieden heeft, ook echt goed onderhouden is en werkt. En of de eigenaar een eerlijke prijs vraagt. Wij willen niet dat je aankomt en dat de jacuzzi bijvoorbeeld niet werkt. En zo doen we dat ook bij alle parken en andere accommodaties die we aanbieden. 

Huizen en andere accommodaties 

Ons aanbod is er groot zo is het zelfs mogelijk om verblijf te krijgen voor 80 personen, bijvoorbeeld bij een groepsreis vanuit school. Wij hebben alles van luxe huizen tot berghutjes voor survival. En voor elk budget wij proberen ook voor mensen met weinig geld toch een huis met zwembad te vinden. Ook de mooiste pretparken en activiteiten zijn via ons  te boeken, boek in de winter dan ook uw wintersport bij ons. En kunt u bij ons dus de ideale vakantie boeken naar de Ardennen.